EmilkaT
styczeń 2009...
no ja tez tylam i tylam i tylam a teraz nagle schudlamjeszcze schudlas
wo matko kobito . a ja tyje i tyje![]()

chyba przez stres dlugi...zaczyna mi odbijac, placze sobie co noc...i chudne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja tez tylam i tylam i tylam a teraz nagle schudlamjeszcze schudlas
wo matko kobito . a ja tyje i tyje![]()

Ja tez juz 10 kg przytłamJa nie mam ataków głodu, ale jem dość często i niestety głównie słodkie. No i mimo braku ogromnego brzucha (w talii przyrost z 76cm na 91cm), mam już 10,5kg na plusie, a że w pierwszym trymestrze wręcz 1kg schudłam, to wychodzi, że w drugim przytyłam prawie 12kg. Jak i kiedy - nie mam pojęcia... W każdym razie dzisiaj rano przed jedzeniem waga pokazała 72,5kg. Obrzęków nie mam, więc to chyba nie jest woda, która po porodzie natychmiast zniknie... :-(
mama juz na skali trzy cyfrowa liczbę
ale kilogramów po sobie nie czuje. Nawet zanjomi mówia ze nie wiedać ze tyle przybrałam .Mam tyko dużą piłkę z przodu:-)
. A przytyłam najwiecej w ostatnie 2 tygodnie spedzone na patologi przez tamtejsze żarcie i koniecznosc jadania tego co udało mi sie zdobyc bez olbrzymiej ilosci weglowodanów. No bo ichnie "ziemniaczki" windowały mi cukier wyżej niż identyczna wagowo porcja frytek
.
Przy tym moje pierści, które ledwo przybrały na tle obecnego brzucha wyglądają jak dwa groszki 

.
. Przed ciążą ogóreczki ciężko mi się trawiło a teraz 

najadłam się na noc i nawet zgagi nie miałam 

O co chodzi
????