reklama

nasza waga

ja tam rozstepy mam jak miałam, w ciąży pojawiło mi sie od diabła na brzuchu, a teraz widzę, ze jeden z nich jakby ciut sie ruszył, ale reszta taka biała jak była.

A jak będę miała duuuzo forsy to sobie kupie do nowego domu duzo szaf i duzo ciuchów i duzo bizuteri, której i tak nie będę nosic, a rozstepy zostawiam, tak samo cycki do podłogi, moze sie przydadzą przy ewentualnych nastepnych dzieciach, będę mogła karmic nie przerywajac pisania na komputerze, zwyczajnie dziecko przypełznie, podniesie sobie z ziemi i wycycka ;-p. A i kupie zmywarkę :-p.

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
Ja tam rozstepy mam jak miałam, w ciąży pojawiło mi sie od diabła na brzuchu, a teraz widzę, ze jeden z nich jakby ciut sie ruszył, ale reszta taka biała jak była.

A jak będę miała duuuzo forsy to sobie kupie do nowego domu duzo szaf i duzo ciuchów i duzo bizuteri, której i tak nie będę nosic, a rozstepy zostawiam, tak samo cycki do podłogi, moze sie przydadzą przy ewentualnych nastepnych dzieciach, będę mogła karmic nie przerywajac pisania na komputerze, zwyczajnie dziecko przypełznie, podniesie sobie z ziemi i wycycka ;-P. A i kupie zmywarkę :-p.

Kluliczku gratuluję cudownego dystansu do samej siebie:-D

ja tam rozstepy mam jak miałam, w ciąży pojawiło mi sie od diabła na brzuchu, a teraz widzę, ze jeden z nich jakby ciut sie ruszył, ale reszta taka biała jak była.

A jak będę miała duuuzo forsy to sobie kupie do nowego domu duzo szaf i duzo ciuchów i duzo bizuteri, której i tak nie będę nosic, a rozstepy zostawiam, tak samo cycki do podłogi, moze sie przydadzą przy ewentualnych nastepnych dzieciach, będę mogła karmic nie przerywajac pisania na komputerze, zwyczajnie dziecko przypełznie, podniesie sobie z ziemi i wycycka ;-p. A i kupie zmywarkę :-p.
jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Ja am olewam rozstępy mam je na plecach i na pośladkach smaruje się kremem ale nie codziennie! ale dla mnie najwązniejsze jest dziecko i nie przejmuję sie roztępami! Potem pojde sobie laserem zrobić! Moja koleżanka smarowała b. drogimi kosmetykami i i tak ma dużo rozstepow poprostuzalezy od ciała!A co do piersi to moje ledwo co urosły więc rozstepow nie mam

ja jestem w 31 tc i nie mam na szczescie ani jednego rozstepu (ale musze sie przyznac ze sumiennie co wieczor smarowalam brzusio kremem).Bije rekordy bo waze juz az 57.7 kg a startowalam z 47.5 takze jestem pelna podziwu:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry