• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

Mysza, może przejdź się do innego lekarza tak jak pisze kuleczka i niech zrobi Ci USG jeszcze raz, wtedy będziesz miała pewność...ja mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze:tak:

reklama
mysza nic się niemartw - za 2 tyg powtórzysz badanie - pewnie wszystko się wyrówna :tak: i będzie ok
a jeśłi nawet coś jest nie tak (co jest mało prawdopodobne) to i tak nic nie zrobisz na tym etapie - gdyby można coś było zaradzić teraz, to lekarze pewnie by coś przepisali - nic się nie martw i nie stresuj bo twoje negatywne nastawienie moze jeszcze pogorszyć sytuację i dzidzia może się niepotrzebnie zestresować :baffled:
Więc głowa do góry i myśl pozytywnie ;-);-);-)
trzymam kciuki :tak:

Mysza spokojnie jeszcze troche do porodu wiec wszystko moze sie wyrownac , najwazniejsze nei panikowac

wam to wszsytko w brzucszki idzie a mi mimo ze nie duzo przytylam to chyba wszystko w reszte ciala poszlo
mam wrazenie ze rece i nogi mi przytyly

reklama
Ja w ciagu 3 tygodni schudlam pół kg, ale to pewnie wynik anemii. Kompletnie jesc nie moge. Wmuszam wszystko w siebie, a czasem jeszcze zwymiotuje. Mam juz dosyc :-( Na plusie 7,5 kg( mowie o tych ciazowych kg ;-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry