reklama

Nasza waga

Ja tez mam niecale 4 kg na plusie, ale co tam, jak to mowi moj brat, teraz mam prawo tyc. ;-) Mam taka cicha nadzieje, ze na 10 mi sie zatrzyma.

reklama
Lorien ... ja przytyłam 9 kg, a mi jeszcze brakuje do twojego suwaczka i pewnie cię dogonię :-p . A co masz o tym myśleć ... przez pół roku przytyłaś 10 kg, czyli po ok półtorej kg na miesiąc ... nie sądzę, że to jakieś odchyły. Uszy do góry jeszczze to zrzucimy, a conajmniej połowę na raz, o tak <pstryk> ;-)

Elzbietka Ty jak przytylas te 5 kg w dobrym miejscu, to akurat na plus Ci wyjdzie, bo jestes wykoka. A ja??? A zreszta i tak nie jest zle, jak slysze, ze moja kolezanka ma termin na polowe marca i juz ma 10kg wiecej, to sie ciesze, ze u mnie tylko te 4. :-)

Lorien, a kiedy Ty na siodme okienko wskoczylas?? Ale jestem spostrzegawcza, normalnie szok. Ostatnio zauwazylam, ze ciaza mi chyba na oczy poszla, bo na ulicy kolo znajomych przechodze i ich nie widze. ;-)

Aph wskoczyłam zdaje się dzisiaj;-)
Do porodu równe 3 miecholki. Kurcze to ja już w III trymestrze jestem. Ależ zaawansowana :-)

Kichać wagę, a pssssik :cool2:

Lorien, fajnie Ci. Ja po tych dzisiajszych rewelacjach mojego lekarza, to juz by, chciala byc w 8 miesiacu przynajmniej. :-( A co do wagi, to masz racje. Kichac ja. :-)

Lorien gratuluję siódmego okienka i trzeciego trymestru:tak:to ja za tydzień:-)
Aph na pewno będzie wszysko ok.
A waga...jem zdecydowanie za dużo:wściekła/y::sick:;-)i na wadze to widać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry