reklama

Nasza waga

no nie ma co, w ciąży wolno nam zbrzydnąć, byle by potem wypięknieć.

Mój mąż mi wczoraj powiedział, że jemu się bardzo podobam i wcale nie brzydnę :confused:

reklama
Ja jestem 7, 8kg do przodu....najbardziej kilogramy czuje w udach i tyłku:wściekła/y:przez to nie czuję sie niezbyt atrakcyjnie. Paszcza:-) mi się zaokrągliła poza tym bez zmian w cerze np, włosy mogę myć już rzadziej tj. co 2dni haha. Ale już tak nie marudzę mężowi;-)bo dla niego to proste albo jesz batonik albo potem narzekasz:-D.

Elżbietko ja niby rodziłam naturalnie poprzednio ale dali mi dolargan po którym akcja siadła i dali mi oksytocynę...tego dolarganu juz bym nie brała...

Myślałam że tylko ze mną tak źle...Ja już utyłam 12 kg (5 kg I i 7kg w II trym.) i jestem (prawie) w 27 tyg...Męczy mnie już ta nadwaga zwłaszcza że jestem niska...:-(

Karlam mężowi się podobam tylko sobie nie:-)i mu marudzę,więc on na to skoro nie chcesz być gruba to nie jedz tyle:-) Dla niego to takie łatwe bo on nie ma problemu z wagą, waży 70 kg przy 184cm, wygląda ok ale mógłby spokojnie ważyć więcej. Mi się on też podoba:-)...

no wlasnie co z tego ze nam wszyscy wokolo mowia ze pieknie wygladamy, skoro sobie sie nie podobamy.... :-( :sad: tym bardziej u mnie jest to przykre bo pzrez prawie rok walczylam o figure z ktorej bylam naprawde zadowolona.... no i nacieszylam sie nia tylko rok :sad: teraz znowu po porodzie zacznie sie walka na nowo i to mnie troche przygnebia.... wkleje fotki sprzed schudniecie i po... same zobaczycie ;-)

Karlam kochana z tym pulpetem to przesadziłaś :-) ja się specjalnie nie martwię wagą ;) bo po urodzeniu dzidziusia będziemy miały tyle gonienia że nadrobione kilogramy powinny zniknąć (wszyscy tak mówią) a swoją drogą ciekawe jakie wagi osiągniemy w 9-tym m-cu - aż się boję :tak: :-D

reklama
Ja do ubiegłego miesiąca przytyłam tylko 4 kilo :-) a teraz niewiem:no: w poniedziałek miałam mieć wizytę u gina ale niebęde miała bo idę do szpitala:-( ale wydaje mi się że dużo w ciągu tego miesiąca nie przytyłam;-) Sandrunią przez całą ciąże przytyłam 18 kilo:tak: ale niewydaje mi się żeby to było bardzo dużo, ponieważ koleżanki które chodziły zemną w ciąży przytyły po 25 , 30 a nawet 35 kilo!!:szok: to dopiero jest szok!! A moje 18 kilo zeszło w ciągu miesiąca a nawet szybciej:-) Więc głowa do góry i przestańcie myśleć o swioch kilogramach tylko pomyście o tym że pierwszy raz w życiu nie musicie sobie niczego odmawiać:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry