Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przez to nie czuję sie niezbyt atrakcyjnie. Paszcza:-) mi się zaokrągliła poza tym bez zmian w cerze np, włosy mogę myć już rzadziej tj. co 2dni haha. Ale już tak nie marudzę mężowi;-)bo dla niego to proste albo jesz batonik albo potem narzekasz
.
tym bardziej u mnie jest to przykre bo pzrez prawie rok walczylam o figure z ktorej bylam naprawde zadowolona.... no i nacieszylam sie nia tylko rok
teraz znowu po porodzie zacznie sie walka na nowo i to mnie troche przygnebia.... wkleje fotki sprzed schudniecie i po... same zobaczycie ;-)

w poniedziałek miałam mieć wizytę u gina ale niebęde miała bo idę do szpitala:-( ale wydaje mi się że dużo w ciągu tego miesiąca nie przytyłam;-) Sandrunią przez całą ciąże przytyłam 18 kilo
ale niewydaje mi się żeby to było bardzo dużo, ponieważ koleżanki które chodziły zemną w ciąży przytyły po 25 , 30 a nawet 35 kilo!!
to dopiero jest szok!! A moje 18 kilo zeszło w ciągu miesiąca a nawet szybciej:-) Więc głowa do góry i przestańcie myśleć o swioch kilogramach tylko pomyście o tym że pierwszy raz w życiu nie musicie sobie niczego odmawiać