reklama

Nasza Waga

A u mnie 112 cm :szok: a waze sie jutro ... no nie wiem...:baffled: trzy tygodnie temu 13 na plusie i 105 cm...brzunio rosnie w zastraszajacym tempie wiec nie mam sie co ludzic ze waga stoi w miejscu:-D:laugh2::-);-):tak:

reklama
Ola niedosc ze mamy bliska date porodow to chyba z waga tez rowno idziemy ;-) :-):-):-)

ja sie wazylam wczoraj u tesciowej - 16 na plusie:szok:

Ja mam okolo 13-14 na plus, ale sama nie moge dokladnie stwierdzic, bo moja waga jest troche smieszna. Np. przed chwila poszlam sie zwazyc i bylo 67.6 kg, potem zrobilam siusiu i jeszcze raz stanelam na wadze i pokazalo juz tylko 66.8 kg, heheh. Mowiac brzydko wysikalam prawie kilogram moczu :szok: :-D ...czy to nie dziwne, chyba mnie ta waga oszukuje :tak: wiec dziewczyny, te nasze domowe wagi to pokazuja tylko orientacyjnie, dokladnie to lepiej u lekarza na tej samej wadze od poczatku.

Mam tak samo jak Ty Luka013 :-) 34 tydzien i + 18 kg, myslalam ze jak bede tyć w tym tempie co zaczełam w II trymestrze, to po przeliczeniu mi wyszło ze dojde lekko do 25 kg ! no ale jakims dziwnym trafem od 3 tygodni jakby mi sie waga zatrzymała.. a moze sie zepuła ??? :-D

reklama
Anni no to idziemy leb w leb :)))
Mam nadzieje ze wygrasz hahahahahah ( ale malpa ze mnie ) hihihi
Oczywiscie zartuje...
Na pewno mnie nie pobijesz bo ja startowalam z waga 75 kilo!!!Wzrost 166cm wiec zeden szczuplaczek ze mnie nie byl ale ja taka ubita raczej bo jak slub bralam 2 lata temu to 66 kilo i rozmiar 38 (male)
Latwo sobie teraz policzyc ze waze juz ......91 kilo tyule co moj mezus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwolnic orke!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry