oj Luka, ja też się boję. Ostatnio tak daję czadu z jedzeniem, szczególnie lodów, że jestem cała w strachu![]()
. Ale jutro rano będę musiała, bo jadę do gina.
Jejku Monika
, ja własnie zadzwoniłam do męza, żeby mi kupił loda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oj Luka, ja też się boję. Ostatnio tak daję czadu z jedzeniem, szczególnie lodów, że jestem cała w strachu![]()
. Ale jutro rano będę musiała, bo jadę do gina.
, ja własnie zadzwoniłam do męza, żeby mi kupił loda

Jejku Monika, ja własnie zadzwoniłam do męza, żeby mi kupił loda
![]()
![]()

O matko, ja tez ostatnio lody zżeram w ilościach prawie hurtowych![]()
![]()
![]()
I EFEKT JUż JEST - +20 KG !!!!!!!!!!!!!!!!!

;-). To chyba z radości tak ładnie wyglądam, hahahahaJa na razie +14:-) ale nie ważyłam się od dwóch tygodniJA TEż!!!!I EFEKT JUż JEST - +20 KG !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Nie chcę nawet wiedzieć ile ważę ;-)
niestety, nie wyszło :-) ale podobno nie widać tego po mnie, i wyglądam teraz normalnie (podobno- to takie pocieszające