reklama
Goździczek to tylko pogratulować i oby tak do końca zostało!
Kosmetyki Mustela - Intensywnie dzia�aj�cy krem na rozst�py i blizny (75 ml)
czy może ktoś poleci inny skuteczny kosmetyk
No właśnie Sorga ja też używam jeszcze Musteli tej mającej zapobiegać rozstępom, ale się mimo wszystko poprułam na biodrach, pupie i udach :-( i myślę nad tym by kupić coś co zadziała skuteczniej na istniejące rozstępy, bo w okresie karmienia nie ma mowy o tych zabiegach o których piszą w M jak mama. I nie wiem czy kupić tą Mustelę:ja też używam Musteli ale... mam rozstepy na biodrach. Drugą tube już zużyłam ale no cóż pojawiły się i jest ich co raz więcejbrzuch i cycki czyste...
Kosmetyki Mustela - Intensywnie dzia�aj�cy krem na rozst�py i blizny (75 ml)
czy może ktoś poleci inny skuteczny kosmetyk

szopka tu masz tańszą mustele, a ja chyba ze względów fiansowych
wściekła/y: nie nawidze lafiryndy jednej
) na razie spróbuje czegoś tanszego
skonsultuje sie z koleżanka farmaceutką i dam znać
) na razie spróbuje czegoś tanszegoanni
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze rozstepy sa przede wszystkim genetyczne - ja nic nie uzywam i nei mam na razie (odpukac i odpluc tfu tfu) ;-) Jednak... dopadla mnie "skorka pomaranczowa" i sobie nie wyobrazam jakby to mialo nie zejsc po ciazy
Czy ja oby tez nei slyszalam ze rozstepy tez schodza po ciazy?? Chyba Patrycja tak pisala kiedys (ale reki nie dam sobie urwac).
Moja kolezanka natomiast ma na brzuchu i sie smarowala wszystkim co jej wpalo w reke i ...nadal ma niestety ...a a piersiach mowila ze jej sie zmienszyly - sama nie wiem wiec na czym to polega ;-)
Czy ja oby tez nei slyszalam ze rozstepy tez schodza po ciazy?? Chyba Patrycja tak pisala kiedys (ale reki nie dam sobie urwac).
Moja kolezanka natomiast ma na brzuchu i sie smarowala wszystkim co jej wpalo w reke i ...nadal ma niestety ...a a piersiach mowila ze jej sie zmienszyly - sama nie wiem wiec na czym to polega ;-)
Anni rozstępy jak się już pojawią to niestety raczej na stałe, w każdym razie same nie znikają :-( w przeciwieństwie do skórki pomarańczowej, która pojawia się i znika, a o tej ciążowej ktoś pisał że w ciągu 3-4 mies. po porodzie znika ;-)
Sorga ja się jeszcze nie zdecydowałam na Mustelę i też robię wywiad co do tańszych kosmetyków. Jak pozbieram więcej info to wkleję, ty też napisz co ci koleżanka poleciła.
Sorga ja się jeszcze nie zdecydowałam na Mustelę i też robię wywiad co do tańszych kosmetyków. Jak pozbieram więcej info to wkleję, ty też napisz co ci koleżanka poleciła.
No więc pogadałam i mówi, że mustela najlepsza jest i że mam nie płakac tylko sie cieszyć bo co to by było gdybym ja nie stosowała ...w każdym razie teraz do rozwiązania czekać i potem mam smarowac takie coś co mi wysłała wczoraj wiec jak przydzie to wam powiem co to, a potem to na blizny musteli... ehhh
E
efilo
Gość
Ja pupą i udami się nie przejmuję, bo mam całe w siateczce po okresie dojrzewania i chudnięciu. Nawet jakbym miała dwa razy więcej rozstępów to i tak nie zauważę. :-(
Martwię się brzusiem i piersiami - wolałabym żeby zostały czyste. Na razie cisza, ale największe rozstępy powstają w 9 m-cu i zaraz po porodzie, więc kto wie jak się to skończy :sick:
Co do celulitu - zazdroszcze Wam strasznie. Ja to jakaś kosmiczna pod tym względem jestem. Choćbym nie wiem jak była szczupła to i tak mam nogi w dziury
I nie mam się co łudzić że mi po ciąży zejdzie 
A z musteli to chcę sobie kupić taki balsam przywracający brzusio po ciąży. Polecam opisywaną tu już wcześniej sklep Lekolandia - ceny niższe niż na allegro. Apteka internetowa - leki, suplementy diety, kosmetyki apteczne, sprz�t medyczny - tanio
Martwię się brzusiem i piersiami - wolałabym żeby zostały czyste. Na razie cisza, ale największe rozstępy powstają w 9 m-cu i zaraz po porodzie, więc kto wie jak się to skończy :sick:
Co do celulitu - zazdroszcze Wam strasznie. Ja to jakaś kosmiczna pod tym względem jestem. Choćbym nie wiem jak była szczupła to i tak mam nogi w dziury
I nie mam się co łudzić że mi po ciąży zejdzie 
A z musteli to chcę sobie kupić taki balsam przywracający brzusio po ciąży. Polecam opisywaną tu już wcześniej sklep Lekolandia - ceny niższe niż na allegro. Apteka internetowa - leki, suplementy diety, kosmetyki apteczne, sprz�t medyczny - tanio
reklama
U mnie podobnie - celulit mam chyba od zawsze, a okres nastoletniego chudnięcia i tycia zaowocował rozstępami na udach - teraz je tylko wybielam, żeby były mniej widoczne.
Na czas po porodzie - na brzuch - kupiłam sobie taki olejek Essentia Environ`u - mam nadzieję, że coś da....choć z tym nigdy nic nie wiadomo....
Protea - Environ - Produkty domowe
Na czas po porodzie - na brzuch - kupiłam sobie taki olejek Essentia Environ`u - mam nadzieję, że coś da....choć z tym nigdy nic nie wiadomo....
Protea - Environ - Produkty domowe