reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Ja sobie wmawiam, że to woda się zatrzymuje i po porodzie zejdzie raz dwa :D a tez mnie nie waży nikt na wizytach, ale mam wage w domu i codziennie rano sie waze :p

reklama
schauma ja mam dokladnie tyle samo na plusie i ludze sie, ze moze w 9 miesiacu uda mi sie juz nic nie przytyc, albo nawet z kilo schdunac (gdzies tak wyczytalam) ;)
Na dzien kobiet zamowilam sobie kurtke wiosenna i bede miala motywacje, zeby w niej dobrze wygladac :)

"z kilo schudnąć" :D mistrz hehe
ja też w lidlu ostatnio już sobie kupiłam nowy strój do ćwiczeń i legginsy rozmiar s :)

Kitki nie gadaj bo jesteś bardzo zgrabna, widziałam zdjęcia przecież :) Ja mam swoje 1,6m więc co innego ty jesteś wysoka to głupio byś nawet w s wyglądała, osobiście nie podobają mi się nawet za chude osoby no ale to jest absolutnie tylko kwestia gustu każdy ma inny a ja mam swoje małe fobie bo lubię mięśnie :p

Moj maz mowi ze tez nie lubi patyczakow. Wiadomo lubi szczuple kobiety ale za chudych tez nie, dla niego kobieta musi miec piersi i tylek. Dla mnie rozm 38 jest ok. W 36nigdy w zyciu nie weszlam nawet gdy wazylam 60kg przy 172cm. A wtedy to bylam laska:D

A u mnie ostatnio chyba jest coś nie tak :-(
Od pobytu w szpitalu do dnia dzisiejszego schudłam 2 kg :-(
Co prawda od pobytu w szpitalu zaczęłam jeść dużo delikatniejsze i zdrowe jedzenie, więc mam nadzieję że to przez to, bo brzuszek na pewno mi podrósł.

reklama
Beata też sądze że to przez stres i się nie denerwuj wagą. Moja znajoma przez wizyty w szpitalu to startując z wagą 61 kg jak rodziła miała 60 kg więc wszystko jest możliwe.

Kitki przecież M to też mały rozmiar, a w ogóle przy Twoim wzroście.

Do góry