reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
jajja.jpg
mimsis.jpg

Załączniki

• jajja.jpg
    jajja.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 563
  • mimsis.jpg
    mimsis.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 588
Ja stwierdziłam że jak polecamy do pl będę mieć mała w nisidelku na sobie ( to coś na szelkach) a w pl mam wózek po adzie więc będzie jak znalazł. Ogólnie stwierdziłam że może być wygodniej dla mnie jak tak będę transportować maleńka + Ada i jakaś mała torba podręczna. Ale tak czy siak to wózek dla niemowlaka chyba za darmo jest, tak mi się przynajmniej wydaje?

na pewno jest wózek w cenie przelotu tylko wiem że niektóre linie jak jest wpięty do niego np fotelik zamiast gondoli to za to każą dopłacać...

Renia może tak być, jeszcze nie zaglebialam się w te sprawy. A jakimi liniami latacie najczęściej? My wizzair albo rayaner.

Teraz sen z powiek spędza mi wyrobienie paszportu, w ambasadzie w Londynie ciężko termin znaleźć :-(

Milka, Karolina która ambasada jest wam najbliżej?

Ja z wakacjami na ciepłym morzem czekam do czasu, aż dzieciaki będą na tyle duże żeby pamiętać wycieczkę. Póki co pozostają nam wypady nad jezioro - całe szczęście mamy domek całoroczny nad jeziorem i możemy pojechać kiedy nam się żywnie podoba :) We wrześniu mamy zamiar wybrać się do UK w odwiedziny do mojego brata, ciekawe jak to będzie z dwójką maluchów. Do tej pory jeździliśmy tylko z samą Mają i nigdy nie było problemów. Do połowy czerwca mamy zamiar kupić już 7 os. samochód więc mam nadzieję, że jakoś się zabierzemy :)
Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z fotelikiem w samolocie, ale na pewno wózek można wstawić do bagażu za darmo.

reklama
Kitki, tak :) Myślę sobie, że jak z tyłu będą 2 foteliki to już nikt się między nie nie wciśnie, a czasami wybieramy się gdzieś z teściami i nie chcemy być zmuszeni jechać na dwa auta. Poza tym wyjeżdżając tylko w 4 będziemy mieli do dyspozycji bardzo duży bagażnik i zmieści się zarówno wózek jak i rower Majki. Tak tak czy siak auto musimy zmienić, bo nasze ma już 14 lat. A nie ma w sumie różnicy czy auto jest 5 czy 7 osobowe, bo chcemy mieć siedzenia dodatkowe chowane w podłodze.
Chcemy kupić takie: zdjęcie tylko po to, żeby pokazać że wcale nie jest takie wielkie :)
d6053454c31837f48a7b3e86db6cc89c.jpg

Do góry