Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Antus - autko ladne. My chyba kupimy kombi choc mi sie nigdy nie podobaly i dalej nie podobaja. No ale trudno. Teraz mamy sedana i 4os w niego upchnac w bagazniku bedzie ciezko
Aniu, my i tak musimy wziąć kredyt i stwierdziliśmy, że lepiej wziąć kredyt na nowsze auto. Oczywiście używane, bo na auto z salonu nas nie stać - a nawet jakby to się nie opłaca bo za szybko traci na wartości. A wy to na bank potrzebujecie większego, bo w 5 osobowych 3 foteliki z tyłu się chyba nie zmieszczą
Ja w 3 mcu ciąży zażyczyłam sobie combi bo nie wiem jak będę się zabierać do dziadków na weekend na 7 os to dopiero przy 3 dziecku się przerzucę Ale nigdy nie dam się wsadzić do bagażnika na te siedzenia bo ostatnio jechałam ze znajomymi i po 5 minutach drogi miałam dość bo tak mało miejsca tam było. Chyba taki 7 osobowy nie jest dużo dłuższy od zwykłego combi co?
My mamy teraz passata i powiem wam ze na nasza 3 byl ok. Wchodzil do bagaznika wozek i 2 wielkie walizy i jeszcze ze 2 takie miekkie torby jak na fitness. Takze luz. Jak sie pozbylismy wozka to jezdzimy z 3 walizkami kazdy ma swoja no sle teraz w 4 to juz sie raczej nie upchniemy i maz mowi ze tylko kombi nas ratuje
My mamy kombi ale ja bym chętnie zmieniła na mniejsze z racji tego że mąż i tak firmowym jeździ do pracy i tylko ja bym je użytkowala podoba mi się bmw1 (białe koniecznie ) jeden wózek się zmieści, 2 foteliki wejdą i myślę że i tak dzieciom wygodnie ja też dużo miejsca nie potrzebuje a jeśli chodzi o wakacje to ja po kilku takich wakacjach się już więcej autem w dalszą drogę nie wybieram zwlaszcza z 2 dzieci. Wole lecieć samolotem all inclusiv najlepiej i wtedy wiem ze sobie na pewno odpoczne
My mamy teraz kombika starego ze hej. Trzymamy go tylko dlatego ze sie nie psuje. Planujemy zmienic tez na kombika chociaz moj maz przebakiwal cos o 7 osobowym, ale mnie sie wydaje, ze jednak na ten czas czyli przy 1 dziecku nie potrzebny nam taki duzy.
Co do wakacji nie mamy zadnych planow i cos czuje ze nigdzie nie pojedziemy. Bedziemy korzystac z dzialki rekreacyjnej ktora mamy...ale dla mnie to rozwiazanie bedzie wygodne bo dla mnie macierzynstwo to jak lot w kosmos nie potrafie sobie niektorych rzeczy wyobrazicmin wladnie wzkacji z takim maluchem