reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Klaudynka..w tej ciąży mam typowy okrąglutki brzuszek ..bardzo do przodu wypięty :)we wcześniejszych ciążach szerzej sie rozkładał moj brzuszek a ten obecny jest bardzo okrągły i duży !:)

A to mój brzuszek a raczej mega brzuch i 12 kg na plusie. Nie wiem czemu mój zaczyna się od piersi a kończy na spojeniu lonowym. Niektóre dziewczyny mają takie śliczne piłeczki czy to kwestia mięśni brzucha?

Załączniki

• 20151211_101354.jpg
    20151211_101354.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 105
Ewe..śliczny i już całkiem spory...ja myśle ze kształt brzuszka zależy od szerokości miednicy, ułożenia dziecka i predyspozycji...widać ze bardzo szczupła jestes wiec wszystko idzie do góry...i dobrze ..przynajmniej pupa ci nie rośnie tak jak u mnie ;)

A ja dziś dostałam komplement, mama kolegi Julci z przedszkola powiedziała mi, ze bardzo dobrze wyglądam w ciąży, ze w zyciu by nie powiedziała ze to 6 miesiac bo ona tak wygladala w 3 :-) mi się wydaje, ze mam dość spory brzuch ale chyba dość zgrabny, zresztą taki tez miałam z pierwsza corka, nie rozlany na boki tylko dość waski. Wiec nie ma co narzekac chyba...

Dziękuję dziewczyny. Podnioslyscie mnie na duchu. A co do wagi to zaczynałam od 64. A teraz aż strach się przyznać to już 76 :(
Nie wiem jak, nie wiem skad. W pierwszej ciąży bardzo dużo wody mi się zatrzymywalo.
Ale od wczoraj , tak jak Alunia, dokładnie patrzę na to co jem, ile posilkow w ciągu dnia i pije duzo więcej wody.

reklama
Ewe faktycznie masz taki wysoki brzuch, mój jest niżej. Takie uroki ciąży ;) a ile masz wzrostu?
Infini twój brzusio też już sliczniutki, taka mała piłeczka właśnie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry