reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

dziewczyny super macie te brzuszki, i wszystkie marudzą, że ażżż tyle przytyły a nic nie widać po żadnej z Was...

mnie sie tez wydaje, ze mam duzy brzucho a każdy się dziwi, że to początek 6 m-ca i mówi, że niemożliwe:-D

reklama
Alunia ja mam 170 cm wzrostu.
Sweetka Masz rację nie ma co narzekać. Ważne że dzidziusie zdrowe i pięknie rosną. A po porodzie trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.
Ja przy pierwszej córci w 3 miesiące zrzucilam wszystko Plus dodatkowe kg. Ważyłam 59. Jak poszłam na spotkanie wigilijne do pracy tak na chwilkę to mnie nikt mnie poznał :) I to nie chodzi o to że się odchudzalam tylko taki był mlyn: karmienie piersią, kolki, wszystko nowe.

Brzuszki to między nami są faktycznie różne :-) i takie malutkie i już dosyć zauważalne:-D Pocieszające jest to że nie tylko mój tak szybko rośnie.
Aktualizacja brzuszka +3 kg w ciągu miesiąca (łącznie + 6 kg)

Załączniki

• 20151212_085046.jpg
    20151212_085046.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 124
Śliczne te Wasze brzuszki. Naprawdę nie widać żanej nadwagi, chyba nikomu nie idą kilogramy w nogi i pupę, tylko wszystko w brzuszki.
Marzenka i Klaudynaa ja też przyłączam się do dużych brzucholków :-)

Marzenka ja mam kształt taki jak w pierwszej ciąży ale teraz o kilka razy większy :-P
Ewe piękny brzuszek a kg na plusie nie widać! Ja mam 10kg na plusie też chcę się ograniczyć z jedzeniem ;-)
Jest nas więcej z większymi brzuszkami :-D ale i małe i duże są piękne :-D

reklama
Im większy brzusio tym lepiej ;)w końcu to nasza duma ...nie ukrywam ze fajnie mieć malutki zgrabniutki i po porodzie płaski brzuszek...mnie czeka oponka :( ale bycie w ciąży daje mi radość i dumę z mojego stanu :) wiec kochane ....głowy wysoko w gore i nie przejmować sie tez kg tylko czerpać radość z faktu ze nosimy w sobie nowe życie ..w końcu całe życie w ciąży sie nie chodzi :)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry