reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

rsz, ale śliczny brzuszek, malutki, ale już widać, że ciążowy :D

Ja na szczęście JESZCZE nie mam problemów z niczym. Przy zakłądaniu butów, nogę podnoszę na szafkę, żeby się nie schylać do podłogi, ale tak to akurat zawsze robiłam ;p z boku na bok przkręcam się bez problemu, wstawanie z pozycji leżącej to też nie problem, chodzę chyba normalnie :D Jedyne co mi dokucza to zadyszka przy wchodzeniu po schodach, naszczęście mieszkam na 1 piętrze :)

reklama
Rsz no jak pięknie rośnie :-D
Kasiunia mi ciężko kozaki założyć muszę na siedzaco i tak mi ciężko :-P
Majka ja tak od dawna chodzę :-P
Milka u mnie to samo :-P
Mam też problem z goleniem ;-) wspomagam się lusterkiem :-P U mnie brzuch i biust jest już spory i ciężko mi ze wszystkim, zbieraniem zabawek, sprzątaniem itd no i plecy bolą mnie bardzo

Kitki tu chodzi bardziej o chęć pomocy córci a jaka zadowolona jest, kiedy jesteśmy w gościach i ją chwalą że mamusi pomaga...
W poprzedniej ciąży rodzilam we wrześniu i do końca malowałam sobie paznokcie u nóg :tak:

Ja zaczynam mieć problem z wstawaniem z pozycji leżącej, a wystarczy, że poleżę na plecach 5 min to łapie silny ból kręgosłupa. To moja pierwsza ciąża, wszystko jest nowe, zastanawiam się tylko co będzie później :laugh2: Jak staruszka się czuję momentami :-p

Moj brzusio 28tydz
ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
:) zdjęcie u córci w pokoju jak zwykle na ciemnym widać ze lustro brudne :) moja mała ma 8lat i czasem sie maluje mazidlami dla dzieci :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 429
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry