reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Martita ja biegałam ale krótkie dystanse po ok 5 km :) Przyzwyczaisz sie szybko mysle :) Ale i tak wole w domu Cardio bo więcej mięśni angażuje.
Ja mam ok 8-9 na plusie dokładnie nie wiem bo moja waga jest zepsuta ze 2kg więcej pokazuje niż u gina... to dokładnie na wizycie sprawdze. Za to ostatnio wpadła mi w ręce książeczka ciazy Damiana i tam 19 stycznia juz więcej ważyłam niż teraz :D a mogę porównywać bo z nim też termin mialam na 27.03 heh jeszcze biorąc pod uwagę ze wtedy w ogóle z 4 kg niższa waga startowałam to nieźle sobie szalałam :D i wtedy się wcale nie przejmowałam do 34 tyg +18 bylo :)

reklama
Wagi to ja troszkę muszę zacząć pilnować bo boję się jak będzie z pozbyciem tych zbędnych kg później. Nie lubię ćwiczyć, jak już mam wybór to wolę iść pobiegać no ale z maluchem to chyba nie dam rady tak często jak przed ciążą...

A ja wlasnie jem macdonalda maz wrocil wczesniej i kupil po drodze ;00 eh ;)

Mikulinka nasze dzieci to bd aniolki ;)

Martita u mnie nie moze nie byc bo maz uwielbia i dzieci tez jedza a nawet jak przedemna schowa to znajde nie moge sie opanowac ;0

U mnie corka 10.06 a syn 21.01 gdzies slyszalam ze dzieci rodza sie datami w sensie rodzenstwo ze jak pierwsze urodzi sie np.5 to drugie urodzi sie pozniej u mnie sie sprawdzilo a u was ?? ;)albo u waszych bliskich?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry