Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak mówi ze to ja tak czekałam bo na 20.10 miała ze mna termin sis w terminie i jeszcze mój brat 04.07 ale mówi ze nawet nie pamięta czy on wczesniej czy pozniej i jaki z nim termin miała
Noo u mnie to mój M. zapowiedział że wieczorami będę biegać haha ja tam jeszcze nic o tym nie wiem ja tam od slodyczy mogę się opanować, dla mnie gorsze jest np. Schab w panierce i kopa ziemniaków, polana tlustym sosem, frytki, i inne pieczone smażone pyszności...ale jestem dumna chociaz z tego ze nie objadam juz sie na noc
Moja siostra urodziła się w dniu urodzin mojego taty. A żeby było ciekawiej, to jak mama była ze mną w ciąży, to lekarz podał jej datę moich narodzin w dniu jej urodzin, ale w końcu urodziłam się tydzień wcześniej
Wlasnie sibie uzmyslowilam smueszna sprawe ;0 moja msma uodzila mnie 10 a moja mlodsza sis 21 ,ja urodzilam pierwsza core 10 a drugie bobo 21 jaka zbiexnosc dat
oj tam będziemy tu debatować niczym w sejmie
one i tak maja swój plan i swoja date przyjścia na świat my sobie możemy gdybać wyliczać i ustalać z milionem ginów