• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Wiem, ze watek o brzusiach, ale piersi tez nie sa mniej wazne. Od kilku dni "piecze" mnie lewa piers, tak od srodka w strone pachy. Mysle, ze juz sie cos tam dzieje. Czasem, jak sie budze rano mam kilka plamek siary na koszulce :)

Goska a ja mam od kilku dni juz mleczko w piersiach!jak nadusze to wypływa i żartuje sobie że ja mój chce spróbować to mu dam ale nie chce tylko ucieka :))) a mój brzusio narazie stoi w miejscu ale wazne ze dzidzi sie rusza a ja zreszta w poprzednich ciazach duzego brzuszka nie mialam za to piersi!!!! masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

He he he ... ja też się mojego męża pytałam czy chce spróbować.
Skrzywił się biedak :-D ... a ja mu że kiedyś sam doił cycka swojej mamusi.
A on, że to było dawno i tyle.
;-):-)

Hmmm dziwne, ale może gustuję w mniejszycg biustach.

Mój się cieszy, że cycusie moje rosną.
Tylko jak powiedziałam, że po porodzie będą zarezerwowane dla dzidzi, to się smutny zrobił.

Ach palnełam i później było mi głupio :baffled::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry