reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

heh ja tez aga sobie inaczej wyobrazalam ;) ale tej roznicy wiekowej w ogole nie widac a i powazniej wygladasz ode mnie bo ja ten sam rocznik a mi 18 zaledwie daja i sie wpieniam :mad:

reklama
Agao jestes po prostu sliczna!!!! I bardzo z mezem do siebie pasujecie. Zdjecia super!!!!! az sie oczy rwa do patrzenia!!!!!! Dzidzius tez bedzie pewnikiem taki sliczny

Oto cała ja na wczorajszym spacerze. Najbardziej to mi biust urósł ;)

pa3023657ov.jpg

super :) no a biusty to nam porosly...nie wiem czy ogladacie m jak milosc, ja tak ;0 i zauwazylam ze marcie na przyklad powinni troszke biustu dorobic, bo ma za maly jak na kobiete w ciazy ;)

osinka ale masz brzuszek...pozazdrościć...
Co do biustu, to chyba wszystkim urósł. Mój jest na etapie "drugiego wzrostu".

co do M jak miłość, to fakt - tylko brzuch Marcie dorobili :)

mój biust ostatnio przystopował i dobrze, bo nie nadążałam kupować staników ;) Aż boje się marca i karmienia piersią - podobno jeszcze bardziej rośnie - będzie mi potrzebna podpórka pod biust ;D

brzucholec dosłownie zaczął mi rosnąć od ostatniego tygodnia! w końcu, bo już dostawałam schiz, że cos ze mną nie tak ;)

co do biustu....mam juz 80C....a jestem raczej drobnej postury:) 155 cm i teraz waze 50kg...:)....faktem jest ze najbardziej z mojego biustu jest zadowolony mężuś:)

Osinka: ślicznie wyglądasz, nareszcie nie na czarno ubrana.

moje doniczki ostatnio pakowałam do stanika 75D, ale już muszę nowy kupić, bo mi się nie mieszczą.

reklama
Do góry