reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

Agao: dzięki. Agao uciekaj do łóżka i bierz jako termofor swoją Kaczuszkę ;D. trzymaj się ciepło i nie próbuj nawet zachorować.

reklama
porzadnie się wyspałam mąż termofor tez się przydał ale dzisiaj bede się bbyczyc do bólu ;)

Zgodnie z obietnica to moje dzisiejsze, najswiezsze brzucho!!!
bla4ke.jpg

kasia i felqua fajniutkie brzucholki!!:) mi tez rosnie jak na drożdżach ale skora nie nadąża :D och chyba duze bedziemy do marca hehe

ja sier tylko obawiam co do plaszczyka mojego bo dzis zalozylam ten w ktorym chodze w zimie i chyba bo niedlugo ponosze jak dalej dzidzia bedzie sie tak rozpychac hehe i jem teraz okropnie duzo tzn. czesto ale raczej niewiele choc nie zawsze mi sie tak udaje jak dorwie mnie "wilczy glod"

reklama
A ja od dziś postanowiłam uwieczniać rozrost mojego brzucha (może się zmobilizuje i zacznie rosnąć...) co wtorek. I oto jak wygląda mieszkanko mojego dzidziusia
1000302resize5se.jpg
1000304resize1dt.jpg

Do góry