reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
a to moje M1 - zdjęcia z dzisiaj

dzisiejszy zakup golfik (pierwsza brązowa rzecz) - bardzo podatny na rozciąganie, a nie ciążowy
00005149ky.jpg

i apartament "nieotynkowany" :D
00005208ej.jpg[img]

Kasia!
Po pierwsze masz śliczny, duży brzuszek :)
Po drugie masz bardzo fajne spodnie - chyba ciążowe z pasem elastycznym?

M-1 nieotynkowane też obejrzałam :) ŚLICZNE!!!

Moje z allegro jeszcze nie doszły

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA KOMPLEMENTY BARDZO MIŁO MI

osinka biuścik pokaźny  :laugh: mąż chyba happy
kaśka 76 spore to mieszkanko i zapewne wygodne  ;)

właśnie wróciłam i padam na twarz znowu czuje się przeziębiona dzisiaj zasnęłam dzisiaj o 4 rano i spędziłam 1,5 godz u teściowej masakra mam nadzieję że mnie nie roałoży :mad:

agao - dziękuję, mąż szaleje ze szczęścia ;)
Ty - herbatka z cytryną i miodem i do łóżka!!! nie zapomnij o ciepłych skarpetkach!!!! :)
i mleko z masłem i miodem, i kanapka z czosnkiem :)

jescze się trzymam tylko mam obawy czy jutro bedzie dobrze nasrazie temp nie mam a miałam stan podgoraczkowy przed tesciowąś to chyba na tle nerwowym ::)

reklama
dzięki Osinka.
spodnie ciążowe z pasem i dodatkowo regulacją na guziczek, tyle że cienkie i muszę kupić jakieś cieplejsze.

jeszcze raz M1 "nietynkowane"
00005193kk.jpg

Do góry