Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorotak-bombowa figura i super brzuch.
Mi się wydaje (i chyba tak jest), że ostatnio zupełenie mi nie rośnie brzuszek..Waga stoi wciąż w miejscu. Jak długo można tak nie tyć??
A ja mam pępek cały czas schowany (znazcy dziurka) i patrząc na jej głębokość nie chce mi się wierzyć, że kiedykowiek wyjdzie z ukrycia
Pieknie Dorotka ja sie powtorze ale co mi tam... sliczna figura i slodki brzusio.
A mi sluchajcie" wywalilo " brzuchol w ciagu jednej nocy.... wczoraj zapinalam spodnie a dzis juz nie!!! smieszne to ale teraz to juz chyba z dnia na dzien bedzie roslo
Monika fajne odkrycie ale powiedz ze tym razem sie ucieszylas...a nie tak jak czasem bywa po swietach???
Dziekuje Dorotko -chudzielcu za takie fajne zdjecie ty to naprawde szczuplaczek jestes... czekamy na nowe..
No no dziewczyny bez takich tam pochlebstw, bo się zawstydziłąm :-[, ale dziękuje za miłe słowa, ja też lubię mój rosnący brzusio, hihi TERAZ CZEKAM NA WASZE ZDJĘCIA BRZUSZKÓW
Co do pępka to już jak mi się okres spóźniał to widziałam że jest inny i piersi bolały co było dla mnie oznaką ciąży, choć pierwszy test nie wykazał ciąży. Ale w pierwszej ciąży później mi się wystaweił