reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
ale masz sliczny brzuszek Dorota :):) cudny! taki w sam raz, nie za duzy nie za maly. I pepus i odstaje ;) My mamy dziure jeszcze a w kolo napieta skore.

Dorotak-bombowa figura i super brzuch.
Mi się wydaje (i chyba tak jest), że ostatnio zupełenie mi nie rośnie brzuszek..Waga stoi wciąż w miejscu. Jak długo można tak nie tyć??
A ja mam pępek cały czas schowany (znazcy dziurka) i patrząc na jej głębokość nie chce mi się wierzyć, że kiedykowiek wyjdzie z ukrycia ;)

Pieknie Dorotka :D ja sie powtorze ale co mi tam... sliczna figura i slodki brzusio.
A mi sluchajcie" wywalilo " brzuchol w ciagu jednej nocy.... wczoraj zapinalam spodnie a dzis juz nie!!! smieszne to ale teraz to juz chyba z dnia na dzien bedzie roslo

Monika fajne odkrycie ale powiedz ze tym razem sie ucieszylas...a nie tak jak czasem bywa po swietach???
Dziekuje Dorotko -chudzielcu za takie fajne zdjecie ty to naprawde szczuplaczek jestes... czekamy na nowe..

Dorotak sliczny brzunio :) ... cos mi sie wydaje ze u Ciebie jednak maly chlopczyk siedzi .. mialam podobny i Dawidek rosnie ;)

reklama
No no dziewczyny bez takich tam pochlebstw, bo się zawstydziłąm  :-[, ale dziękuje za miłe słowa, ja też lubię mój rosnący brzusio, hihi
TERAZ CZEKAM NA WASZE ZDJĘCIA BRZUSZKÓW
:)

Co do pępka to już jak mi się okres spóźniał to widziałam że jest inny i piersi bolały co było dla mnie oznaką ciąży, choć pierwszy test nie wykazał ciąży. Ale w pierwszej ciąży później mi się wystaweił  :)

Do góry