reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
A to moje brzuszysko, potem do dzialu "bielizna" zalacze zdjecie w gaciorach ciążowych aż po same pachy, żebyście miały się z czego pochichrać.

Załączniki

• toja.JPG
    toja.JPG
    113,7 KB · Wyświetleń: 219
No w końcu coś się ruszyło, zdjęcia bomba
Pola na pierwszym zdj fajnie zarysowuje sie twój brzuszek z przodu  :)
Cynamonka, maja - mieszkanka waszych dzidziów też mi się podobają.
Monika trzymam Cię za słowo i czekam na zdj
no i oczywiście reszta mamusiek niech też pochwali się swoimi "willami"  ;) /to śmieszne określenie zapożyczone z innych wątków/

Tak patrząc na mój brzuch to całkiem inny od waszych, jakiś taki sterczący, szpiczasty, jakbym piłkę połknęła,  ;D ;D

Witajcie przyszłe mamusie! Ja jestem już świeżo upieczoną mamą majową. Piszę do Was bo mam do sprzedania kilka ciuszków ciążowych. Jeśli któraś byłaby zainteresowana bardzo proszę o kontakt na moją skrzynkę mailową: piatkiewicz.maciej@neostrada.pl to prześlę wtedy zdjęcia wraz z cenami.
Pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia!!

Lucyann piękna mama z ślicznym brzuszkiem.

Fajne zdjęcie, mam nadzieję Lucyann że się nie obrazisz ale mi bardzo podobają się tego typu zdj w sepii i na czarno biało więc pozwoliłam sobie je obrobić. Wybacz że tak bez Twojego pytania, sorki....  :-[ :-[  Jeśli zechcesz to je usunę.

Sama musze sobie porobić ładne zdjęcia z brzuszkiem w tym stylu, są takie piękne, nowe życie rosnące w nas.  :)

dorotak zdjęcia cudne!!! I poprosimy więcej ;D

Jak ja strasznie żałuje, że nie mam aparciku :( Mogę tylko sobie telfonikiem sptrykać, a to nie ma takiego uroku :(

Cynamonka, Maja, Pola więcej więcej ;D

Leminka to zdj Lucyann, ja tylko pozwoliłam sobie poddać je delikatnej obróbce, nawiasem mówiąc bez jej zgody, nie wiem co ona na to, aż się boję  ::).

Ja może dziś lub jutro coś dołącze, jak co tydzień.

reklama
Dorcia sliczne bardzo mi sie podobaja ... dzieki wielkie wybaczysz jak je ukradne ze strny mi sie nigdy nie chce tak bawic trzeba mniec troche zdolnosci do tego a ja leniuszek.... ;)

Do góry