Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no jak na leżąco brzusio ślicznie wystaje to cudnie ciążowe wypukłości rewelacja! Atan cudne zdjęcia
ja mojemu brzusiowi muszę fotki jakieś jutro strzelić bo niestety zapomniałam w środę Bozienka a jak u Ciebie, nie podejrzewają że w 5 mcu jesteś?? bo ja to co chwilę słyszę ale co tam, przynajmniej bez oporów korzystam z kas z pierwszeństwem w marketach
Ja też napchaną główkę miałam , że brzuch najszybciej widać ok 4 msc..
A tutaj Bozienka, Ivi i Miska... widać, że szczuplutkie dziewczyny, żadnej tłuszczowej oponki a PRAWDZIWE CIĄŻOWE brzusie w tym wieku ciąży!! :-) CUDOWNE!!
Tak Wam strasznie zazdroszczę.. Ja to mam nadwagę sporą i niestety przedewszystkim brzuszną :-( Wiec juz teraz wygladam jak w zaawansowanej ciąży i nie ma u mnie mowy o takim ślicznym prawdziwie ciążowym brzuszku w sam raz do pokazywania całemu światu :-( Podejrzewam, ze po 7 miesiacu bede miala wkoncu bardziej ciazowy jak zatłuszczony brzuchol
Przykro mi dla mnie to jest istna masakra i nie umiem się z tego cieszyć .. Pozatym jestem w trakcje 7 tygonia, to jak kropelka gdzieś tam w tym ocenanie tłuszczu na brzuchu
ivi zemnie sie tylko smieja ze blizniaki jak nic beda narazie nikt mnie niepytal ktory miesiac ale to kwestia czasu tez kozystam z wszystkich przywilejow ciezarnej achhh wspaniale uczucie wciac sie w kolejke bez awantury