reklama

Nasze Brzuszki

reklama
no jak na leżąco brzusio ślicznie wystaje to cudnie ciążowe wypukłości:):):) rewelacja! Atan cudne zdjęcia:)

ja mojemu brzusiowi muszę fotki jakieś jutro strzelić bo niestety zapomniałam w środę ;) Bozienka a jak u Ciebie, nie podejrzewają że w 5 mcu jesteś?? bo ja to co chwilę słyszę:D ale co tam, przynajmniej bez oporów korzystam z kas z pierwszeństwem w marketach:D

WOW WOW i jeszcze raz WOW!!

Ja też napchaną główkę miałam , że brzuch najszybciej widać ok 4 msc..
A tutaj Bozienka, Ivi i Miska... widać, że szczuplutkie dziewczyny, żadnej tłuszczowej oponki a PRAWDZIWE CIĄŻOWE brzusie w tym wieku ciąży!! :-) CUDOWNE!!

Tak Wam strasznie zazdroszczę.. Ja to mam nadwagę sporą i niestety przedewszystkim brzuszną :-( Wiec juz teraz wygladam jak w zaawansowanej ciąży i nie ma u mnie mowy o takim ślicznym prawdziwie ciążowym brzuszku w sam raz do pokazywania całemu światu :-( Podejrzewam, ze po 7 miesiacu bede miala wkoncu bardziej ciazowy jak zatłuszczony brzuchol :(

Zazdroszcze ślicznie wyglądacie!

Przykro mi dla mnie to jest istna masakra i nie umiem się z tego cieszyć .. Pozatym jestem w trakcje 7 tygonia, to jak kropelka gdzieś tam w tym ocenanie tłuszczu na brzuchu :no:

reklama
ivi zemnie sie tylko smieja ze blizniaki jak nic beda ;) narazie nikt mnie niepytal ktory miesiac ale to kwestia czasu ;) tez kozystam z wszystkich przywilejow ciezarnej :) achhh wspaniale uczucie wciac sie w kolejke bez awantury :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry