reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

Bozienka wow ale piękny brzusio :tak:

Atan Twój tez się baaaaardzo ciążowy zrobił :tak: rośnie mieszkanko dla maluszka, rośnie ;-)

Angel ja tez mam sporo tłuszczyku, ale i tak juz widać, że brzuszek rośnie. Ja sobie daję jeszcze max miesiąc i mi równo wysadzi ciążowy brzuszek :tak: mi został taki flaczek po porzedniej ciązy, niezbyt to wyglądało, a jedynie operacja by mogła to zmienić... za to teraz widzę, że flaczke juz nie wisi i skóra się napina, więc to kwestia najbliższych tygodni kiedy mi piłka wyskoczy (fakt, że taka jak lekarska albo plazowa) ale będzie :-p

reklama
Atan...hehe no zobvaczymy, zobaczymy :) Niczego nei pragne bardziej jak normalnego ciążowego brzusia, więc jak tylko się przebije przez ten tłuszcz to napewno wrzucę ;-) ;-)

Angel ja też do chudzinek nie należę, brzuszek wystaję i wg mnie i mojego chłopa od dzidzi ale ludzie którzy o tym nie wiedzą nic nie mówią, myślą po prostu,że taka tłusta jestem
Jak będę miała chwilę wstawię foty, sama zobaczysz i może się jakoś pocieszysz,że nie tylko Ty jesteś przy kości

a to mój brzusio z początku 3 miesiąca:D

Załączniki

• brzusio9tydz2.jpg
    brzusio9tydz2.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 75
ivi no zazdroszcze Ci jak nic tak fajnej figurki i ślicznego typowo ciążowego brzuszka!! No wierzyć sięnie chce, ze tak szybko! :)
Cudo noś tylko w obcisłych ciuszkach :-D

Ja Cię kręcę, pierwszy raz weszłam na ten wątek - Dziewczyny ale macie już śliczne brzuszki!!!!!!!!!!!!! Jestem zachwycona, poprostu fenomenalne.... Ja mam już 10 tc ale brzuszka ani widu ani słychu ;) tylko bioderka się o rozmiar powiększyły :)

no dziewcyzny brzuchy fajne ;] u mnie raczej tluszcz niz dzidzia bo jesli sie ni emyle to namoim etpaie ciazy czyli 9 ydzien to nad wzgorkiem lonowym jest macica wiec ..... ;] ale was ladnie wybilo ;]

reklama
Do góry