Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziekuje dziekuje ciesze sie ze sie wam podoba moj bandziorek a moze ktos sie jeszcze odwazy i pokaze nam ?? ivi a twoj jak rosnie ?? dziewczynki niewstydzcie sie
Bozienka - rośniemy tak jak Ty wywołana do tablicy prezentuje moj dzisiejszo-wieczorny bebolek
Swoją drogą to niesamowite, że niektórym z nas macica idzie "do wnętrza" i przez dłuższy czas nic nie widać, a innym od razu wyłazi na zewnątrz, co nie?
Bożenka ale śliczny ten twój brzuszek i taki duuzzzzy również się napatrzeć nie mogę, Ivi twój brzunio również jest piękny taki malutki, okrąglutki śliczne te wasze brzucholki, my też dziewczyny będziemy miały takie za 3 tygodnie ) mam nadzieję że cos będzie już widać ))
ALe piękne brzuszki! Aż mnie dziwi skąd u takich chudzinek takie brzuchalki juz urosły ;-)
musze się mobilizowac i sowjego pokazać, żeby był jakis punkt odniesienia jak mnie juz całkiem wysadzi
Dziewczyny brzuszki macie super, gratuluję :-)
ja też mam ale to raczej nie ciążowy, tylko tłuszczowy... a może się mylę, bo niektórzy jak mnie widzą pierwszy raz po kilku tygodniach to "diagnozują" ciążę...