reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
dziekuje dziekuje :zawstydzona/y: ciesze sie ze sie wam podoba moj bandziorek :) a moze ktos sie jeszcze odwazy i pokaze nam ?? ivi a twoj jak rosnie ?? dziewczynki niewstydzcie sie :)

Bozienka - rośniemy tak jak Ty :) wywołana do tablicy prezentuje moj dzisiejszo-wieczorny bebolek ;)

Swoją drogą to niesamowite, że niektórym z nas macica idzie "do wnętrza" i przez dłuższy czas nic nie widać, a innym od razu wyłazi na zewnątrz, co nie? :)

Załączniki

• xP1060095.png
    xP1060095.png
    134,1 KB · Wyświetleń: 88
Bożenka ale śliczny ten twój brzuszek i taki duuzzzzy :) również się napatrzeć nie mogę,
Ivi twój brzunio również jest piękny taki malutki, okrąglutki śliczne te wasze brzucholki, my też dziewczyny będziemy miały takie za 3 tygodnie :)) mam nadzieję że cos będzie już widać :)))

ALe piękne brzuszki! Aż mnie dziwi skąd u takich chudzinek takie brzuchalki juz urosły :szok:;-):-D
musze się mobilizowac i sowjego pokazać, żeby był jakis punkt odniesienia jak mnie juz całkiem wysadzi :sorry2:

reklama
Dziewczyny brzuszki macie super, gratuluję :-)
ja też mam ale to raczej nie ciążowy, tylko tłuszczowy... a może się mylę, bo niektórzy jak mnie widzą pierwszy raz po kilku tygodniach to "diagnozują" ciążę...

Do góry