MaMicurina
Fanka BB :)
fajny mały ten brzusio...przynajmniej tak sie wydajea oto my z kinder suprise 21tydzien- jeszcze goraca fota cyknieta cale 3 min temu Zobacz załącznik 402195
:-)super!!!!!!Zobacz załącznik 402146
To ja się pochwale moim brzuchem podglądam wasze to swój też pokażęI dziękuje za podpowiedz jak wstawić zdjęcie:-)
ja się również pytamA gdzie Ty masz te 72 kg??wogole nie widac:-)

a najgorsze jest to że nie pytają tylko łapa wędruje... ja tego nie lubię i jak by się zapytali to bym powiedziała że sobie tego nie życzę tylko że mnie nikt nie zapyta... mi jakoś nigdy do głowy nie przyszło żeby dotykać czyjegoś brzucha, a jak już to bym zapytała... nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem? czy mam uznać to za normalne??
na razie nie jest źle, ale poprzednio w ciązy będąc studiowałam zaocznie i tam dużo obcych osób chciało sobie pomacać brzuch. Jak zauważyłam, to sie odsuwałam albo od razu rękę swoją wyciągałam i zatrzymywałam wędrujące łapsko
i mówiłam, żeby mnie nikt nie dotykał, bo nie zyczę tego sobie. Pod koniec ciąży ja juz miałam zakaz głaskania brzucha, więc ograniczałam do minimum, a jak ktos obcy miał mi jeździć po brzuchu, kiedy to ja musiałam sie nawet ograniczać, to było przegięcie 

sama zrobilam bo z tym moim mezem to skaranie boskie wczorajsze zdjecie robil 10 razy