Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a najgorsze jest to że nie pytają tylko łapa wędruje... ja tego nie lubię i jak by się zapytali to bym powiedziała że sobie tego nie życzę tylko że mnie nikt nie zapyta... mi jakoś nigdy do głowy nie przyszło żeby dotykać czyjegoś brzucha, a jak już to bym zapytała... nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem? czy mam uznać to za normalne??
Ja tam nie wiem dziewczyny stwierdzam ze same chudzinki :-)my chyba jesteśmy zakompleksione i to bardzo, co zdjęcie to widzę chude dziewczyny.I super słyszeć ze nie widać po mnie mojej wagi.Kamila nie wierze ze wiecej ważysz kości masz ciezkie i tyle Monia, Tunia, Kamila widzę że brzuszki rosną :-) śliczne :-)
Dziewiczy powiedzcie mi czy Was ludzie też chcą dotykać po brzuchu?? Ja odkąd powiedziałam w pracy że jestem w ciąży to znajdzie się ktoś kto chce go dotknąć,a najgorsze jest to że nie pytają tylko łapa wędruje... ja tego nie lubię i jak by się zapytali to bym powiedziała że sobie tego nie życzę tylko że mnie nikt nie zapyta... mi jakoś nigdy do głowy nie przyszło żeby dotykać czyjegoś brzucha, a jak już to bym zapytała... nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem? czy mam uznać to za normalne??
Swoja droga juz nie wiele to wciagniecie pomaga jak 112 w pasie