reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

ivi WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW....chyba jednak obie z Bozienka wstaniecie na podium :-D
No jestem zachwycona i zazdrosze Wam jak niczego w tym momencie, ze macie prawdziwe ciazowe brzuszki, TAKIE PIEKNE!!
Mi to serio dopiero w 5-7 msc moze cos sie przez ten tłuszcz przebije :/ Strasznie mi wstyd. Ale naprawde staralam sie zrzucic ostatnie miesiace i nic z tego nie wyszlo :-( ;(

Atan zrob raz takie zestawienie wszystkich i staraj sie zawsze w tej samej pozycji stac wtedy bedzie mozna porownac roznice :-)

reklama
no taki mam plan od 12 tyg ;-) i tqak co tydzien maz mi bedzie zdjecie robil od boku l;-) bo samemu to niejest latwo ;-) jedynie co ja widze ze zdjec to brzuszek jest na dole wiecej no i zmalal bo ja schudlam juz prawie 4 kg wiec wiecie jak to jest ;-)

ivi brzusio sliczny :) hehe jestesmy obydwie na podium :) a jak tak dalej pojdzie to zaniedlugo bedziemy wygladaly jak wielkie wieloryby heheh ;) ale dobrze niech rosnie i rosnie i rosnie :) zauwazylam ze moj bandziorek znowu jest szpiczasty ;) i jak zwykle zaczyna wychodzic od dolu echhh a tak bym chciala dziewczynke miec teraz :)

mini no bo zmniejszyl sie w cm mam mniejj o 5cm w obwodzie wiec to duzo .. ale sie nie przejmuje bo jem zdrowo i z umiarem a i tak nie tyje wiec sie ciesze bo i tak zaraz 2 trymestr i zaczne tyc od dziecka ;-)

atan a pyytalas lekarza co z tym chudnieciem zaczelas 2 trymestr wiec teoretycznie powinnas tyc a nie na odwrót ja co prawda tez schudlam 4 kg ale teraz przytylam 3 jak bylam u lekarza wiec wszytsko wraca do normy a ty juz tyle schudlas i tyle stracilas hmm a mi dzisiaj rano maz pocieszyl powiedzial ze przytylam i zaczol lapac mnie za tluszczyk po boczkach wstreciuch jeden ;)

Atan i dobrze , będzie Ci pod koniec ciąży lżej :tak:
Bożenka drugi trymestr zaczyna się po 13 tygodniu albo nawet po 13,5 tyg . Przynajmniej według większości źródeł . Więc Atan ma jeszcze dużo czasu na załapanie dodatkowych kilogramów .
Ja puki co ważę cały czas tyle samo .:eek:

Dziewczyny, ale macie cudne brzuchy!
U mnie też się powiększył, ale tylko dlatego, że mam wzdęcia, ech. No może minimalna góreczka jest, ale z pewnością nikt nie jest w stanie tego zauważyć.

Ja właśnie przejrzałam cały wątek i też jestem pod wrażeniem Waszych brzuszków..u mnie też jedynie wzdęcia widać :) chociaż może coś tam się powiększyło..poproszę dziś mojego M co by mi zdjęcie zrobił bo w sumie sama nie wiem jak to jest z tym moich brzucholem ;P

reklama
To mój brzuszek dzisiejszy i zeszłotygodniowy. Dla porównania ostatnie moje zdjęcia na stronie 7. jak dziś pokazałam mężowi ten przegląd cotygodniowy który robie to zrobił ooooooogromne oczy. Ze już tak mi urósł brzuszek. Z dnia na dzień różnicy tak dużej nie widac

12 tydzie n.jpg11 tydzień.jpg

PS. Zdjęcie w gatkach w paski jest z dzisiaj. a w różowych gatkach sprzed tygodnia... :d

Do góry