reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze Brzuszki

olavip bardzo pokaźny brzuszek, ale równie ładny, jak i Ty cała - taka radośc od Ciebie bije :-)

A co do rozstępów mogę jedynie dodać, że czasem pokazują się także dopiero po porodzie - rzadko, ale też się zdarza... Tak samo jak kobitki po kilku ciążach bez jednego najmniejszego (choć się niczym nigdy nie smarowały).
Zero reguł...

reklama
tunia bebzuch fajny ;]

ola twoj tez ;]
vill - podejscie klasa ;] ja tez stwoerdzam ze cos po ciazy oprocz dziecka musi mi przypomniec o moich ciezkich prawie 9 miesiacach ;] co prawda mam dwa rozstepy kotre w sumie powieksyzly sie po porodzie ale i tak sie z nich ciesze - bo w sumie po ciazy z synem nie mialam ani jednego rozstepa , smarowalam sie oliwka ale u nas to chyba genetycznie bo moja mamcia miala 45 kg jak ze mna zaszla w ciaze a na finiszu 90 ;? przy 157 cm i nie ma ani jednego rozstepu zerooooo.

ja sie tylko zastanwiam kiedy mi tluszcz z brzucha zejdzie ?sie pytam kiedy ???? :cool:

reklama
Do góry