reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
on już mi mocno wyszedł od 9tc w pierwszej ciąży też :) ale już mocniej mi na szczęście nie wystaje bo moja koleżanka miała taką kulkę wystającą :tak::szok::-)

dzięki za miłe słowa

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki to mój mi się wydaję olbrzymi. Zdjęcia jeszcze nie wrzucę, dopiero jak wrócę do PL :) ale super macie te brzuszki, teraz już ludzie zauważają, że to raczej ciąża a nie zbędne parę kilo :P

Cynamonka mi ostanio kolezanka powiedziala- o jak ładnie wygladasz brzuszek masz fajniutki nieduzy- a ja ze to dopiero 5 miesiac- aona a nie no to duzy masz brzuch:P

die - w pierwszej ciąży mój brat się ze mnie śmiał, że urodzę bliźniaki :P teraz jest trochę lepiej bo w dalszym ciągu mam talię :P ale też wyglądam na więcej niż 5 miesiąc hehe
Choć co do zauważania że to ciąża to tu w Anglii różnie, bo tu połowa ludzi wygląda na brzuch ciążowy :P

reklama
Ja w pierwszej ciazy bylam praktycznie caly czas płaska- jakos w 8 miesiacu costam wyszlo- ale na dobra sprawe nie kazdy poznawala ze to ciązowy- wieksozsc moich znajomych twierdzi upracie ze nie widzialo mnie z brzuchem- mimo ze mielismy kontak:P teraz jest inaczej brzunio jest i sie ciesze- juz raczej nie budzi watpliwosci ze ciezarowkowy----no chyba ze ktos mysli ze ludzie zpolki to jak etiopskie dzieci ze im wzdyma brzuch z głodu:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry