reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Już się z nas niezłe bąbki robią :D U mnie M zarobiony to sobie sama cyknęłam tylko taką fotkę :) Na zdjęciu poniżej dwa grubasy ^^

DSCF3616.jpg

Brzuch juz mam duzy, jak pomysle ze teraz maly ma 600g to gdzie tu do 3 kilo :szok: Przecież ja się będę toczyć jak piłka bo mi brzuch z przodu rośnie a boczki od tego siedzenia na pupie nad tylkiem :szok:

A czy tylko mi przestały rosnąć piersi? Nie musze juz zmieniac stanika na wiekszy chyba jakos od hm 2 miesiecy? Jakos od kwietnia mam ten sam rozmiar

Załączniki

• DSCF3616.jpg
    DSCF3616.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
reklama
szczęściara bardzo fajny, zgrabniutki brzuszek.
U mnie piersi cały czas rosną, choć już wolniej. Przez ostatnie dwa miesiące to jakieś 4 cm w obwodzie.

Szczęściara super brzuszek! A ten kociak przecudowny! Ile ma msc? :)

Mi piersi też już nie rosną na szczęście, rosły w I trymestrze tylko. Pewnie jak dojdzie mleko w nich to jeszcze urosną.

Wszystkie brzusie cudne! Musze w końcu machnąć sobie jakąś fotkę. Tylko gadam, a nic z tego nie wynika. Przy najbliższym wyjściu sobie cyknę.

szczesciara śliczny brzusio:) widać ze maluszek rośnie:) a kotek widzę do brzuszka sie tuli, moja tez robi to coraz czesciej a czasem łobuzów zrobi małym trzęsienie brzuszka bo przejdzie sobie po nim xD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry