Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marka super brzuszek Koralikowa ja tak jak marka mam na wierzchu jak mam opiętą bluzkę to strasznie wystaje Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, bo nie lubię pępków, ale ciągle go dotykam i oswajam się hehe
marka1307 nie dość, że Wy wszystkie szczupłe to na dodatek z małymi brzuszkami musze zwerbować męża żeby zrobił mi foto to się pochwalę moim wielkoludem
Fajowe brzuszk ja stop juz nie widze heheh no coz niedlugo je zobacze znowu Co do pepka to ja mam jeszze dziurke,nie gleboka ale jeszcze wklesly i przy Victorze tez nie mialam wypuklego.Zaraz poczytam co zes wynalazla awunia
Marka piękny domeczek
Ja mam pępek taki na granicy Zawsze był głęboki więc myslę,że nie wyjdzie. Ale mam koleżanke, która jak chodziła w ciąży to miała wystający pępek chyba na 2 cm. Z ty, że ona już "fabrycznie" miała taki inny
a mój pępek zawsze był w środku, a jak brzuszek zaczął być większy, to pępek jest na wierzchu przez bluzke nawet go widać jak bardziej przylega śmiesznie to wygląda, nawet moja gin się śmiała :-)