Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W związku z rozpoczęciem 2 trymestru postanowiłam rano uwiecznić mój brzuch. Ja nie wiem, gdzie moje Maleństwo się ukryło, bo z ciążowym brzuchem to za wiele nie ma on wspólnego;-) Nie ma czym się pochwalić, bo na razie to tylko lekkie zaokrąglenie, ale gdzieś tam moje Maleństwo rośnie jak na drożdżach
Bigbi - a jesteś wysoka? Mojej cioci, która ma sporo ponad 170 cm wzrostu brzuch uwidocznił się dopiero w 5-6 miesiącu Ale to też plus bo dość długo możesz nosić swój rozmiar
Rajo007 tak, mam 174 cm wzrostu. Jak mówię komuś, że zaczęłam czwarty miesiąc, to mówią, że chyba coś źle liczę;-)
Ania// no właśnie m.in. ten brak brzucha powodował też, że miałam czarne myśli, czekając ponad miesiąc na usg w 12t. Dlatego pomyślałam, że zamieszczę zdjęcie, bo może ktoś o tych samych kształtach nie będzie się martwił. Brak brzucha nie musi oznaczać nic złego
Dziewczyny chciałabym mieć taki malutki brzuszek jak Wy. W końcu odważyłam się i zrobiłam zdjęcie - chyba jestem na drugim biegunie czyli wśród mam, którym szybciutko brzuch rośnie. Dodam, że w pierwszej ciąży byłam płaska jak deska prawie do 5 miesiąca. Dodam również, że niestety oprócz dzidzi kryją się tam pokaźne zbiory tłuszczyku sprzed ciąży
Bigbi u mnie dokladnie tak samo brzuszek plasciutki, nikt by nie powiedzial, ze chowa sie tam maluszek, a jednak pod koniec czeartego miesiaca podobno moze zaczac sie uwidaczniac, ale moze to tez nastapic w 5-6 miesiacu. Z jednej strony fajnie, bo nie trzeba inwestowac w nowe ubrania w wiekszym rozmiarze, z drugiej chcialoby sie juz moc dumnie paradowac z brzuszkiem hihi a to mij brzusio wczoraj zaczelismy 15 tydzien