Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katinka ja cie podziwiam jak ty dajesz rade z tym remontem brzuszek fajniutki, u ciebie widac ze ciazowy bo u mnie dopiero teraz zaczela sie tworzyc wieksza pilka :/ ale podziwiam cie bo mi sie ciezko chodzi a co mowic jeszcze remonty . Zwlaszcza w naszym stanie z nadbagazem
katinka - o żesz Ty! Przyznam że takiego brzuszka to jeszcze nie widziałam :-) niniejszym chyba wygrywasz konkurs na największy brzuch październikowy :-)
Dorota to fotka z jakiejś profesjonalnej sesji? bardzo ładna
Czarna zrobiliśmy rodzinną sesję ciążową u fotografa. zdjęcia są naprawdę super. Jest co w ramki oprawić Polecam każdemu bo to cudowna pamiątka na całe życie. W ciąży ze starszą też taka zrobiliśmy i nie żałowaliśmy
dorota widac już po tej fotce że są piękne super pamiątka, my chcemy zrobić sesję jak mały się urozi bo strasznie chcialam mieć jak będzie drugi z nami i ze starszym synem