reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Nie wspomne o 22 bady :-P

Hahahahaha :-D

Na pytanie do mojego męża, czy bede mu sie dalej podobać, jeśli po ciazy przytyje usłyszałam: " To pójdziesz biegać!" Yyyy bez komentarza :-)

buhahaha niektórzy faceci zamiast słodzić po prostu od razu szukają rozwiązania mój też do takich należy :-p

LayDeeK to mój odpowiada "kocham cie jakkolwiek wyglądasz, ale jak ty nie będziesz z siebie zadowolona to pocwicxysz trochę i będzie dobrze, i dla mnie możesz przytyć 20kg pod warunkiem że będziesz uśmiechnięta no wtedy zawsze jesteś piękna" pffff

oooo jaaa jaka słodka wazelina :-D :-p

No ten mój generalnie wredny i gbur ale jak widzi że cis mnie martwi to zmienia gadkę ;)

Megami to mój teść zawsze teściowej dogryza
Dora: kiedy fajki rzucisz?
Daro: jsk ty schudniesz.

Albo
Dora: ooo jeszcze kawałeczek wezmę
Daro: ty lepiej to zostaw szczuplym, np mnie

Tylko na szczęście oni maja do siebie dystans i się nie obrażają na siebie ;)

To my tak z Kubą mamy :-p też się ciągle od grubasów "wyzywamy" ciągle mi mówi że jestem klucha albo panda :-p ale nic do siebie ;-)

Ja zawsze mam ubaw.
Przez 10sekund.
Potem mi przykro.
A pozniej zapominam :-P

No i prawidłowe podejście ;-)

Sprite co Ty gadasz.
Ja zawsze mam ubaw.
Przez 10sekund.
Potem mi przykro.
A pozniej zapominam :-P

Tylko zyczliwe kolezanki z bb wciaz poruszaja temat wagi ;-)

Wiesz, że od śmiechu można umrzeć? :-D

sprite, mnie też jest przykro, jak tu niektóre piszą, że waga stoi w miejscu, albo że przytyły 2-3kg... Wczoraj koleżanka mi na fejsie pisała, że jest w ciąży, rodzi miesiąc po mnie i ma ledwo 3kg na plusie... A ja choćbym nic nie jadła, to tyję, a już nie daj Boże jakiś fast food, pizza czy czekolada - następnego dnia MUROWANE minimum +1kg!!! :wściekła/y:

Ja bankowo idę na siłownię, jakaś zumba plus "płaski brzuch" plus może wieczorami jakieś bieganie, zależy, czy sił starczy ;-)

Moja teściowa dziś mi powiedziała "wiesz co, już ola ma większy brzuch od ciebie" i nara a ja się czuje taaaaaaaaka wielka wiec juz nie wiem czy jsk mam skrzywienie umysłowe czy tesciowa chce być miła :P

nie no... byłabym hipokrytką, jakbym twierdziła, że tyję, a nie jem. oczywiście, że jem. i słodycze też jem. ale może tak dziennie 1-2 posiłki więcej niż normalnie, a waga leci jak szalona. po prostu tak już mam w ciąży. może hormony :confused2::confused2:

Doggi, no w Twoim przypadku to ewidentnie teściowa chce być miła :-D:-D:-D

Sprite, a to właśnie ja wcale więcej nie jem, niż przed ciążą, a waga leci jak powalona :-(

reklama
Nulini, że zapytam... Gdzie Ci te kg idą?? Bo po Tobie nic nie widać... Żadnych dodatkowych kg.

A to moje 82 kg!

ImageUploadedByForum BabyBoom1412356578.041660.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412356578.041660.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412356578.041660.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 77

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry