reklama

Nasze brzuszki :)

dobra Dziewczyny, zbieram zapisy na wizytę i piszę prośbę do kliniki Szczyta haha. po porodzie to może nawet skórę z brzucha bym wycięła, więc trochę zabiegów się uzbiera :rofl2:.

agulqa, to średnio z tym bólem :eek:

reklama
sprite, jak już będziesz u Szczyta to zapytaj o zniżkę dla grup zorganizowanych, będę zaraz po Tobie :-D:-D:-D

Haha to ja też się dołączę :-P :-D niby małe mam i mi nie rosną dużo w ciąży ale nigdy mi się moje nie podobały nawet przed ciążami :-D

Patrzcie jak mnie wysadza na wieczór :-P jutro dopiero 15 dopiero zacznę :-o

Załączniki

• 1406823728585.jpg
    1406823728585.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 1406823747811.jpg
    1406823747811.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 66
Sprite miesiaczki to byla dla mnie tragedia. Teraz odpoczywam od nich i mam nadzieje ze dlugo po porodzie nid wroca. Odkad pamietam pierwsze dwa dni to lezenie na podlodze z nogami do gory, nic innego nie pomagalo.

Co do brzucha. Czy ktoras z Was, juz mam, po poprzednich porodach uzywala takich pasow sciagajacych na brzuch by szybciej sie go pozbyc? Jesli tak to jak wrazenia i opinie?

Femme wiekszy niz meza ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme, druga fotka świetna haha :-):-), a brzusio uroczy:-)

agulqa, ja używałam. nie mam pojęcia, czy pomógł. wiem, że ładnie wyglądał pod bluzką zaraz po ciąży (tzn. jak już można było go używać, po zaprzestaniu krwawienia, czy jakoś tak). tzn., brzuch ładnie w nim wyglądał. ale czy moja skóra (choć nie idealnie, ale generalnie brzuch po ciąży miałam płaski) wchłonęła się samoistnie, czy dzięki temu pasowi - nie jestem w stanie tego ocenić.

Agulqa_b po porodzie to się zmieni, na lepsze. Powinno a raczej na ogół rąk jest. Ja np miałam bardzo nieregularne raz miałam raz nie miałam przegięcie a po porodzie jak juz dostałam to normalnie z zegarkiem w ręce co 36 dni o godzinie 8.30 dostawałam okres ;)
A moja ciocia miała tak ze pierwszego dnia taki ból ze dostawała zastrzyki i rzygala z bólu urodziła dziecko i mówiła ze odctamtej pory zero nawet lekko nie pobolewa brzuch ;)

Femme ale ladniutki :) taki smukły ale wystający :)

agulqa, ja płaciłam grosze na allegro. nie pamiętam juz ile, ale coś około 30 zł, jak nie mniej. mam taki pas.jpg

Załączniki

• pas.jpg
    pas.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Agulqa - ja pasów nie używałam ;-) ale w sumie nie miałam na co :-D tez miałam takie @ jak ty tragedia poród podobnie bolał... I po porodzie jest lepiej ;-) ogólnie ja na te bóle tabletki anty brałam wtedy nie boli :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry