reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
U mnie też brzuch rośnie tylko wieczorem 
No ja w pierwszej ciąży taki brzuszek jak Doggi miałam dopiero około 24 tygodnia, teraz też pewnie późno się pojawi. Z jednej strony fajnie bo w niczym nie przeszkadza i mogę jeszcze spać na brzuchu (nie potrafię inaczej) a z drugiej... fajnie już mieć brzuszek i móc się pochwalić cudownym stanem.
No i plus brzuszka taki, że bez problemu można iść w hipermarkecie do kasy z pierwszeństwem (chociaż wiem jak wredni potrafią być ludzie gdy chce się skorzystać ze swoich przywilejów.
No ja w pierwszej ciąży taki brzuszek jak Doggi miałam dopiero około 24 tygodnia, teraz też pewnie późno się pojawi. Z jednej strony fajnie bo w niczym nie przeszkadza i mogę jeszcze spać na brzuchu (nie potrafię inaczej) a z drugiej... fajnie już mieć brzuszek i móc się pochwalić cudownym stanem.
nieobecna87
Megami - dokładnie
A pod koniec ciąży, to z miejsca w autobusie już się nie korzysta bo łatwiej postać te parę minut niż potem podnieść się z siedzenia 
paulusia2209
Powiem wam że w pierwszych dwóch ciążach miałam szybciej brzuszek, teraz nic nie widać ale pewnie przez tłuszczyk uzbierany heheheh
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja też korzystam ze spania na brzuchu, inaczej nie usnę i już się boję, co to będzie później 

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja tam się z przywilejów nie nakorzystałam w pierwszej ciąży 

reklama