• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze brzuszki :)

Bada coś ominęłam... super brzucholek :))))

Nieobecna Ty się przyznaj, że ściemniasz z tą ciążą :)))))) Zazdroszczę figury :)))

Gosiane no tu już ładnie widać :)

Femme powoli się wybrzusza. Powiedz Ty masz taka ciemniejszą karnację czy tak ładnie już się opaliłaś?

Doggi Ty nasza przodowniczko.... Spodnie masz ciążowe czy w swoje jeszcze wchodzisz?

reklama
Dzięki laski za miłe słowa - należę raczej do osób szczupłych ale po pierwszej ciąży brzuch już nie jest taki fajny jak był wcześniej (ale mam to gdzieś - mam Mężą i to jemu mam się podobać!) :)

No.. ale zazdroszczę Wam brzuszków.. skoro w kolejnych ciążach wychodzi wcześniej to gdzie jest mój? :P Mam nadzieję, że wyskoczy wcześniej niż w 20 tygodniu, bo na razie to momentami wyglądam jakbym się całkiem ładnie objadła (bo w sumie tak jest) ;)

Ok oto mój brzuszek, a raczej brzucholus monstrus
uploadfromtaptalk1405181075196.jpg

Tylko nie wiem czemu ciągle wstawia mi się do góry nogami :-/

Załączniki

• uploadfromtaptalk1405181075196.jpg
    uploadfromtaptalk1405181075196.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 81
alecta niezły brzunio :) Podziwiam ze w jeansach chodzisz, jacy moje juz miesiąc się nie Wbijam, bo guzik odpiety to luz ale jak doszedł do tego zamek to już musiałam odpuścić ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry