• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

dziewczyny!!!! jestescie w normie przeciez!! prawidlowy przyrost wagi.
po porod
zie zakladamy watek gubienia i cwiczymy. moje nogi utyly, cellulit 7stopnia, galaretki ;) wygladacie pieknie!

reklama
Nie chcę Was wkurzać, ale w kwestii cellulitu to ja mam mniej [emoji7] W drugim trymestrze strasznie szybko mi waga leci. Teraz jest ok, ale martwię się, że się rozkręci za bardzo. Dodam, że jem minimalnie więcej niż przed ciążą.

Ja tez celulit mialam zawsze wiec juz mnie nawet nie razi :D poki co ciagle tylko 2 kg na plusie ale jak dobrze ze widac je tylko na brzuchu :D pamietacie moj piekny okraglutki tylek? Przy tym brzuchu to wyglada tak jakbym w ogole dupy nie miala ahahaha :D

love, ty taka szczuplina i wyawaloby sie,ze nie powinnas miec.
ale sa organi
zmy ktore nie maja nic.

to nic... pocwicvymy po cia
zy i ssaki z nas troche wyssaja ;)

A moj cellulit o matko [emoji33] po za tym moje rozstępy na udach sa jakieś teraz bardziej wyraźne :/ ale sie staram kremować codziennie wieczorem, bo rano nie lubię bo jakoś mi potem nie wygodnie jak sie nie zdarzy wchłonąć..

a ja dopiero 22 tydzien i juz 7.5kg na liczniku.... ale powoli sie przyzwyczajam. Cóż albo się chce być piękną albo szczęśliwą.

Ja póki co jestem szczęśliwa. A i piękna też będę... po porodzie będę miała całe życie na to wy zadbać o ciało. A być mamą to najciekawsze a zarazem najcudowniejsze wyzwanie, i coś czego niektórzy mogą nie doświadczyć wiec kij z tymi kilogramami i celulitem.
Jak się urodzi i pierwszej nocy położycie się obok, to nie będziecie mogły uwierzyć że jest już obok i pojąć jak to w ogóle jest możliwe...

Pupui sama prawda.. ja mimo ze po zadnej ciaY nie wrocilam do swojego rozmiaru z przed ciaz.
Jedyny moment kiedy bylo blisko to ciaza z Vikim haha bo schudlam mocno.. ale wiem ze jak sie zawwzme i bede cwiczyc i dbac o diete to sie uda. A chyba wole byc mama niz samotna kobieta z idealnym cialem.. ktore i tak kiedys nie bedzie idealne ;)
Takzr ja kg bede sie martwic po porodzie.. choc teraz czasem mam jakies smutki haha.. ataram sie o tym nie myslec.

reklama
akuku - ja też sie posmucę i ponarzekam, bo stereotypy na każdym kroku przypominają nam by być "idealnym, szczupłym, fajnym" a zapomina że co orgnizm to inne predyspozycje. Czasem trzeba odpuścić i polubic się takim jaki jest.
Wiadomo, że zdrowa dieta i ćwiczenia są bardzo ważne, ale ciąża się rządzi swoimi prawami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry