• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Pupui dokladnie.. ja w tej ciazy wygladam najgorzej z 4 ciaz.. widocznie hormony inaczej dzialaja.. mam inne ssanie i potrzeby. Z chlopcami mniej tylam i wolniej.. wierze ze organizm wie co robi...

reklama
Ja dzisiaj stanęłam na wagę i pokazuje 63.1kg więc można powiedzieć że ważę tyle samo co przed ciążą :) no ale jakby nie patrzeć waga mi spadła do 59,5kg więc kilka kilo jest na plusie :)

Akuku ja wiem, że nie jest źle i nie mam prawa marudzić, ale jakoś mnie to przeraża. Oby waga nie przyspieszyła to będzie ok. Poza tym jak czytam, że niektóre z nas przytyły 4 kg albo w ogóle to wtedy mi się wydaje, że ja nie wiadomo jak dużo przytyłam. A prawda jest taka, że moja waga jest w normie. Ale my kobiety już tak mamy, szczególnie w ciąży [emoji12]

Zuzzi u mnie też plus 7 hihi.
Naprawdę świetnie wyglądasz ciąża ci służy :-*
A ja liczę na dodatkowe kg i chciałbym żeby coś z nich zostało bo coraz lepiej się czuje mając już trochę więcej kg :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry