• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
Ja w sumie niewiele przytylam, ok 5kg. Ale brzuch mam gigantyczny, wygladam jak w 7/8 a nie 6 mcu...

Mam ubrania ciazowe z poprzednich lat, ale jakies mi sie wydaja zbyt podkreslajace ten brzuch wlasnie. Wiec poki co radze sobie ze zwykla gora i ew ciazowe spodnie, chociaz jak nie dopne zwyklych to reszta jeszcze wchodzi.

A jesli chodzi o wysysanie tluszczu z mlekiem, to u mnie wlasnie tak bylo. Co niestety nie oznacza, ze nie trzeba cwiczyc miesni brzucha, bo trzeba.

Loveboiled w sumie coś w tym może być. Zawsze miałam małe A, a teraz prawie D. Na razie kupiłam staniki C, ale też mi trochę górą wychodzą cycki [emoji12] Niech po ciąży i karmieniu zostaną chociaż B to będę szczęśliwa!! [emoji16]

Mi wlasnie dzis przyszedł sportowy.. Nawet wlasnie zeby po domu cos wygodnego mieć bo od zwykłego mimo ze mam dobrze dopasowany rozmiar to i tak cycki sa wielkie i jest ciężar ich i druty niewygodne Eh.. Ale ten jest sporo lepszy od razu czuje różnice :) moze kupie jeszcze jeden zeby mieć "na zmianę" :D

reklama
25tydz + 5dni

Załączniki

• 1429853602779.jpg
    1429853602779.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 118

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry