• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Beata ja i o 23 zjem .. stwierdzilam zr nie bede sie teraz glodzic kiedy i tak jest potrzeba wiekszej ilosci kalorii bo naucze organizm oszczedzania i bedzie wszystko odkladal na trudne czasy.. hehe. Po ciazy bede sie katowac cwiczeniami.

reklama
Nawet o jedzeniu mi nie mówcie, bo ja przez ta dietę cukrzycowa, cały czas jakąś niedojedzona jestem :( ostatnia kolacje jem o 21.30, bo po godzinie mierze jeszcze cukier, a rano tez juz mnie ssie o 5.30...

Ja to bez ciąży o 23 jem ;) teraz to nie odmawiam sobie nawet w nocy, jak głodnym, wstaje i jem. Co widać po loli [emoji4]
Kobiety w ciąży są na prawdę piękne.

Werci a Ty wiesz ze mozesz smialo jesc jeszcze jeden posilek o 22-23 wlasciwie jest to wskazane w cukrzycy ciazowej zeby nie byla za dluga przerwa nocna bo wtedy sie ketony pojawiaja. Ja czseto jem i o 24 bo wtedy biore ta insuline nocna zeby do rana trzymala i zeby cukry na czczo byly ok. W cukrzycy ciazowej niektore osoby jedza i o 3 w nocy. Ja czasem jak mierze w nocy i mam niski cukier to jem kawalek chleba najczesciej z zoltym serem. Nie wiem moze to tez kwestia przyzwyczajenia ale ja bardzo rzadko czuje zebym chodzila glodna. Jem co 2-3h organizm sie przyzwyczail a ja nie chodze glodna wrecz czasem sie zmuszam bo leki, insuline trzeba wziasc.

Lucalew, ja już się tylko budzę na pomiar cukru, śpioch ze mnie i nie dam rady w nocy wstawać. Musze się po prostu przyzwyczaić, bo trochę porcje zmniejszyłam na rzecz częstszego jedzenia. No i ta ostatnia kolacje trochę bardziej obfita.

A ja rano głodna wcale nie jestem i jem dopiero po kilku godzinach..pewnie tez kwestia tegi ze zapominam bo za duzo rzeczy na glowie rano.

Kurde zrobie sobie w pl to badanie na cukrzyce chyba..

Anney Ty mialas obciazenie glukoza ? Ja w zadnej ciazy nie mialam ..ale ja z chlopcami zadnych slodyczy nie jadlam ..a teraz wiecej jem i sie martwie troche..a lepiej chyba zrobić. Hmm

Werci ja tez jestem spiochem. Zrob sobie 1 kanapke i nastaw sobie budzik. Uwierz mi ze mozna na tej diecie byc najedzonym :-)

Akuku zrob sobie nic to Ci nie zaszkodzi. Kup jednego dnia w aptece 75g glukozy i idz na następny dzien z rana do laboratorium ale 2h musisz sobie zarezerwowac ze bedziesz musiala tam siedziec. Nie wolno chodzic tylko siedzisz i czekasz.

O tak akuku po ciazy bedzie ruch.. Chyba będę chodakowska z you tuba puszczać :) jeju tak to sobie obiecuje Ze mi juz głęboko w głowie siedzi :Dco do jedzenia mi sie zdarza najpóźniej o 10 cos przekąsić ale to cos lekkiego bo jak nie to rano mam ssanie..

Lucalew dobrze mówisz.. Ja tez tak mam ze cp trzy godziny nie daje rady jeść bo pełna jestem .. Ale sa dni ze jem i o wiecej mnie zwykle a ostatnio mam napady głodu i ogólnie jakoś organizm przed dieta sie obrania i mnie ciagnie na słodkie itd i grzeszę i mi cukry latają.. Ale fo jak narkotyk .. To ze od stycznia wytrzymałam to i tak duzo a teraz trzeba tydzień pofolgować potem reset, detox i dalej dieta.. Jesteśmy tylko ludźmi.. W nocy jak mierze to nie podjadam chyba ze mam bardzo niski to trochę soku podbijam.. Ale idzie sie zabić na takim spaniu do lodówki na dół po schodach Eh... I to prawda ze mimo wszystko mozna byc mega najedzonym na takiej diecie.. Ale Lucalew jestem dobrej myśli bo juz mi wyniki przyszły z wczoraj i h1c mam 5.6 bosko sie czuje z tego powodu i mobilizacja so diety jest tylko jeszcze w głowie musi byc większa mobilizacja..

reklama
Znalazlam jedyne zdjecie z brzuchem, a wlaściwie z brzuchami, zrobiłysmy sobie na pamiątkę z moją szwagierką, mamy tydzień różnicy. Mój czarny brzuszek

photox.jpg

Załączniki

• photox.jpg
    photox.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 131

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry