reklama

nasze buźki!

reklama
ale goracy watek! ;)

luckymama - jestes pewna, ze to takie sztywne granice? moja psiapsiola oddala synusia w wieku 2lat i 7 mies do przedszkola - maly zachwycony!!

roni
- masz superfajna frecie... ja tak bym chciala miec zwierzaka, kotka albo frecie wlasnie... bede miala do ciebie szereg pytan, ok? bo z moim m jestesmy fretkami zachwyceni - mielismy juz 8 mies temu wziac (jak sie tu wprowadzilismy) i bylismy juz zdecydowani, ale w ostatniej chwili sprzedawczyni z zoologicznego odradzila, slyszac, ze nas czesto nie ma w domu (studia, praca itp), ze fretki tesknia i szajba im czasem odbija, jak sa za dlugo same. a teraz, kiedy bedzie dzidzia, to bedziemy w domu prawie non stop ;) wiec znowu zaczelismy sie zastanawiac...
dlugo trwalo, zanim sie "wyszalala"? czy dalej maly szajbus? bo z dzidzia to wolalabym takiego troszke spokojniejszego zwierzaka - chociaz nie wiem. to chyba wylacznie od charakteru indywiduum zalezy, cio? ale generalnie polecasz czy odradzasz?

Mogłabym od stycznia (jak półrocze się kończy po feriach zimowych) ale Liluch w lutym kończy 3 lata i i tak wychodzi u nas że od 3 lat:tak:. Jest taki niespokojny bo sie przeprowadzamy i ciągle w domu coś innego sie dzieje:huh: A tak wogóle to dzieci dziwnie wolą sopkój i "rutynę":tak:

jestem genialna;-)a wiec jeszcze raz:to ja w 24tym tygodniu.gdynia-orlowo.w tej pozycji brzuszka nie widac:-)
malylj8.png

Witajcie
Wkleiłam siebie, jeżeli dobrzed pamiętam to był 22 tydzień i ostatni mój pobyt w Plsce, a dokładnie w Zakopanem :-)
A drugie zdjęcie z moim lubym i PARIS BY NIGHT - maluszka w brzuszku jeszcze nie było.:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry