reklama

nasze buźki!

hehehehehehe, widze, ze wazki beda krolowac u grodniowek!!! ja mam taki sam szablonik i bede malowac wazki w kaciku Filipka :-D :-D :-D ale fajnie :-) :-) :-)

sa_raa - super fajnie macie... :-) i ladne autko widzialam :-) my juz miesiac temu sprzedalismy honde i nie mozemy znalezc nic na jej miejsce... uuuhhh, bo wymyslilismy Lancie Lybre... a malo ich wszedzie :-\ i straaaasznie tesknie teraz za nasza hondziunia kochana...

reklama
dziewczynki fajne chatki! sara tez mi sie marzy domek! mala parterowka z ogrodkiem... moze kiedys :-)

a ja pochwale sie wam tygryskiem u TYGRYSKA w pokoju (dzisiaj mi pani namalowala), bedzie jeszcze slonik (hafalump - czy jakos tak) kubus puchatek i prosiaczek. tylko to sie maluje ladnych pare godzin. tygrysek zajol prawie 5 godz :tak:

dscf2981gq2.jpg

dziewczynki fajne chatki! sara tez mi sie marzy domek! mala parterowka z ogrodkiem... moze kiedys :-)

a ja pochwale sie wam tygryskiem u TYGRYSKA w pokoju (dzisiaj mi pani namalowala), bedzie jeszcze slonik (hafalump - czy jakos tak) kubus puchatek i prosiaczek. tylko to sie maluje ladnych pare godzin. tygrysek zajol prawie 5 godz :tak:

dscf2981gq2.jpg

Cześć dziewczyny ja ze styczniówek, niemogę nacieszyć oka tym Tygryskiem, normalinie ci zazdroszcze!!! A moja Sandrunia to by chyba całkiem oszalała ze szczęścia, ona Kocha Kubusia Puchatka i Heffalumpy:tak: :-D Ale bym jej radości dała takim rysunkiem na ścianie, szkoda że niemam kogoś kto by i nam namalował takie arcydzieło na ścianie:-(

xmamuska witaj u grudnioweczek :-)
dziekuje! tez mi sie podoba!!
popytaj znajomych moze gdzies sie znajdzie ktos kto ma zdolnosci. ja tez przypadkowo trafilam. najpierw mialam pomysl, tylko potrzebowalam kogos kto pomoze go zrealizowac!
najwazniejsze zeby namalowac szkic a wypelnienie juz jest proste - sama pomagalam. reszte obrazkow bede konczyc juz sama.

KICIA fajowy tygrys...
Dziękuję kobietki...miło tak sobie poczytać, że komuś się moja chatka puchatka podoba:-)
JA rysować jako tak nie potrafie ale jak mam coś przerysować to nie ma problemu i to niezależnie jakich gabarytów:tak:wystarczy troche czasu i chęci i dała byś rade xmamuśka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry