• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

nasze buźki!

helou
zdazylam tylko nadrobic ten watek
sa_raa piekny domek, ja tez lubie kolorowe wnetrza, u mnie duzy pokoj pomaranczowo, paprykowo, czerwony, sypialnia zolta, Hani pokoj bialo niebieski (w koncu mial byc chlopiec:-D), kuchnia zielona, tylko przedpokoj bialy bo juz kasy zabraklo:-D

kicia piekne ozdoby,Hania ma tylko przyklejony szlaczek oczywiscie z Kubusia:-)

a tu ja dzis na spacerku z Hanutkiem (ja chora i Hania tez niestety)

reklama
Nieistotna - super fryzura. Poza tym masz śliczne oczy.
Atol - śliczne zdjęcie. Hania jest słodziutka. I kurde, ja z Alą też strasznie pociagające jesteśmy
(nosem, hehe), mnie gardło pobolewa, Ala przedwczoraj zwymiotowała, taki katar miała... Ble, te jesienne choróbska - ohyda!!!

reklama
Pewnie ze pociagajace dziewczyny, a jak. :-D A u mnie z przeziebieniem jest tak, ze jak mnie rozklada to powoli. Ale jak juz rozlozy na amen to ciagnie sie to z 2 tygodnie. Ostatnie 2 lata tu w tym mokrym kraju odpukac naleza do spokojnych. Jedyne co mi wychodzi to opryszczka. Ale jest to latwiej zniesc niz katar czy grype.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry