• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

nasze buźki!

Tak jest - syf poremontowy jest the best! Taki bielutki, trochę szary - taki unoszący się pięknie w powietrzu, trochę tynku i farby tu i ówdzie do skrobnięcia.... Super!

Kate - Asia jak najbardziej podobna, tyle,ze chyba jak byłaś blondynką to była podobniejsza.... A naturalnie jesteś blondynka czy szatynka?

reklama
Generalnie to blondynką ostatni raz byłam w 8 klasie...
a od trzech lat robiłam sobie baleyage... teraz wróciłam do "swojego" koloru - ja jestem mysią ciemny blond/sztynka, więc robię sobie o dwa tony ciemniejsze :)

Kate_less córcia jak najbardziej do Ciebie podobna! Obie panie surper!:tak:;-):-)
A remonty:laugh2: Ludzie nawet sobie nie umiem wyobrazić jak żyłabym bez niego czyt.syfu remontowego:szok::wściekła/y::no::sick::baffled::eek::oo2::oo::unsure::realmad::sorry2:

Kate jaka Asia jest już duża :szok:
Śliczna pannica:tak:
Podobna do mamy a jak...:-D
Musze przyznać, że do mnie podobnie jak i do Roni nie dociera, że masz taką córe:no:

Dzięki, dzięki...
mówię wam... piersi jej już rosną, a jak!!! No ja mam 29 lat prawie, Asia 9..
jak to jest - młoda mama i duża córcia...:)

no to ja wam pokażę mój mały poligon ;)
salon czyli living rum w wersji trawa morska
szukamy fajnej sofy do kupienia
dsc0753rm8.jpg

2fe8.jpg

6px8.jpg

7xc2.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć