Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
..aenye wow jaki wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to bliźniaki na bank!!
ostatnio rozmawiałam z dziewczyną która urodziła bliźniaki i dopiero na ostatnim usg się dopatrzyli, że to dwójka!!!!
a ogólnie ciąża Ci służy wyglądasz pięknie!
czarna spóxnione ale szczere wszystkiego najlepszego!
ślicznie wyglądaliście! cała trójeczka!
to mi sa_raa dobrze zyczysz
osiwialabym jak nic. szczegolnie z trojka chlopakow
a na serio to nie wierze, ze moznaby sie nie dopatrzyc, majac usg robione co najmniej 3 razy w ciazy slyszac puls itepe.
choc ogladalam taki film, ale to zwykla sciema byla
No bliziaki to raczej da sie zauważyc :-)
Ale płci to niekoniecznie jak rodzila to po sasiedzku babka sie rozdarła "jak to dziewczynka lekarz 5 razy na usg widział chłopca"
szansa jedna na milion
tym bardziej, ze musialyby byc jednojajowe - mega rzadkosc, usg z lat max. 50', a wszelkie pulsy i inne to z epoki lodowcowej ;-)
nieeeeeeeeeeeeeeee, nie wierze :-)
choc od poczatku mialam takie podejrzenia - bardzo wysokie betaHCG na poczatku ciazy.. hehe ;-) niemniej NIE WIERZE i juz :-) za dobrego mam lekarza na takie zmylki
tym bardziej, ze dawno nie bralam hormonow, a u mnie w rodzinie nigdy nie bylo blizniakow :-)
aenye pieknie wygladasz.brzusio super.mi sie wydaje rozmiar ok.mi wyskoczyl pozno.a jak chodzilam na kontrol do lekarza to widzialm kobity w 4 miesiacu z takim brzuchem ze myslalam ze to 9 m-c.,wiec roznie to jest.
a o blizniakach, to moja sasiadka mila robione usg czesto i mialy byc blizniaki.dwa chlopaki.a urodzil sie 1 synek i wazyl 5 kg.cala rodzinka czekala na blizniaki a tu upsss.