reklama

nasze buźki!

reklama
..aenye wow jaki wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to bliźniaki na bank!!
ostatnio rozmawiałam z dziewczyną która urodziła bliźniaki i dopiero na ostatnim usg się dopatrzyli, że to dwójka!!!!
a ogólnie ciąża Ci służy wyglądasz pięknie!

czarna spóxnione ale szczere wszystkiego najlepszego!
ślicznie wyglądaliście! cała trójeczka!

to mi sa_raa dobrze zyczysz :nerd: :-D
osiwialabym jak nic. szczegolnie z trojka chlopakow :shocked2:
a na serio to nie wierze, ze moznaby sie nie dopatrzyc, majac usg robione co najmniej 3 razy w ciazy :sorry2:slyszac puls itepe.
choc ogladalam taki film, ale to zwykla sciema byla :cool2:

ups...to jak źle to sory
ja bym b. chciała bliźniaki i to dlatego

ja tez nie wieżyłam w takie coś a jednak jak usłyszałam jej historie to stwierdziłam, że to się jednak może zdarzyć:sorry2:

No bliziaki to raczej da sie zauważyc :-)
Ale płci to niekoniecznie jak rodzila to po sasiedzku babka sie rozdarła "jak to dziewczynka lekarz 5 razy na usg widział chłopca" :-D:-D

u mojej kumpeli dopiero w 7 miesiacu zauwazyl ze blizniaki...
tez mi sie to wydawalo niemozliwe!

ja mysle ze dupny fachowiec, on twierdzi ze byly tak ulozone ze jedno zaslanialo drugie :dry:

szansa jedna na milion :sorry2:
tym bardziej, ze musialyby byc jednojajowe - mega rzadkosc, usg z lat max. 50', a wszelkie pulsy i inne to z epoki lodowcowej ;-)
nieeeeeeeeeeeeeeee, nie wierze :-)

choc od poczatku mialam takie podejrzenia - bardzo wysokie betaHCG na poczatku ciazy.. hehe ;-) niemniej NIE WIERZE i juz :-) za dobrego mam lekarza na takie zmylki :-D
tym bardziej, ze dawno nie bralam hormonow, a u mnie w rodzinie nigdy nie bylo blizniakow :-)

reklama
aenye pieknie wygladasz.brzusio super.mi sie wydaje rozmiar ok.mi wyskoczyl pozno.a jak chodzilam na kontrol do lekarza to widzialm kobity w 4 miesiacu z takim brzuchem ze myslalam ze to 9 m-c.,wiec roznie to jest.
a o blizniakach, to moja sasiadka mila robione usg czesto i mialy byc blizniaki.dwa chlopaki.a urodzil sie 1 synek i wazyl 5 kg.cala rodzinka czekala na blizniaki a tu upsss.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry