reklama

nasze buźki!

A tutaj ja z synkiem:-) Po dzisiejszej wizycie u fryzjera:cool2: Zadowolona jestem, szkoda tylko że zapłaciłam tyle... ale co tam hyhyy;-)

reklama
Kinga piknie :tak:
A za fryzjera niestety se licza :cool2: moj ulubiony co mi z jebał fryzure i kolor juz nie jest moim ulubionym bo zacza sobie liczył za duzo 3 setki za balejaz to przegiecie :wściekła/y:

no to sporo 3 setki:szok: no ale wieksze miesto to i wieksze ceny.. ale i tak to duużo
U nas w Iławie za pasemka płacę 100zł na moją długość włosów. Czasami wiecej jak dochodzi podcięcie końcówek.
Ogólnie zadowolona jestem z mojej fryzjerki:happy2: a mam do salonu 5min drogi:cool2:

Ja do farbowania i pasemek, co to je sobie muszę zrobić (moze przy okazji ścinania szopy Natki,hehe) mam prywatną koleżankę - fryzjerkę, co to jej płacę za wszystko 50 zł;-)

Kinga - ślicznie:tak:

kinga ladnie:-D

ja tez jestem zadowolona z mojej fryzjerki, co prawda mam do niej kawal drogi, ale to juz taka wyprawa kilkugodzinna bo i do kosmetyczki

do tej kosmetyczki to chodze jeszcze od LO, wiec juz nie powiem ile lat:-p, a do fryzjerki tez juz z 5 czy 6, wiec kazda taka wizyta to kawka, herbatka, plotki, pelen relaks:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry