reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

..tez sobie zrobie t dietke napewno..tylko chyba dopiero jak przestane karmic..bo narazie moj maluszek zywi sie tylko moim pokarmem..wiec nie bardzo to widze...a moja waga..od urodzenia zamiast malec..to sie powiekszylam...:(buu:no: :no:

reklama
A ja kończę już z wszystkimi dietkami. Postanowiłam polubić siebie taką, jaka jestem . Przynajmniej mąż jak mnie teraz chwyci za pupę, to przynajmniej ma za co :-D

hihi, ja pupe to zawsze mialam, chociaz musze powiedziec ze moj maz to uwielbia:tak: ale chcialam wam powiedziec dziewczynki, ze 13 mi sie nie podoba, to nie jest racjonalna dieta, chyba wyciagne sobie ta ciazowa, tylko troszke zmodyfikuje, bo tyle co wtedy to nie zjem, 6posilkow to dla mnie stanowczo za duzo:-p ale przynajmniej mam tam wykaz produktow dobrych i zlych wiec troszke pokabinuje:tak:

Dziewczyny maz mi zrobil dzisiaj fotke i sama sie zdziwilam jak mi ladnie od porodu waga poleciala w dol! Nie wiem ile teraz waze ale zobaczcie same, chyba moge byc zadowolona, co???

Kreciku,superkowo wyglądasz ale jak napisała Wiola-było to już widać na zdjątkach z chrztu...

Martag,lepiej wyczułaś mój okres niż ja...Dziś dostałam i znowu ledwo żyję...Bleeeeeeeeee...........Piierwszy plasterek dziś nakleiliśmy-mój mąż wybiwerał miejsce...

Krecik,bajer wyglądasz,serio! Ja nigdy nie zalożę juz bluzki do pępka...mój brzuch sie do tego nie nadaje,żeby go wystawiać na swiatło dzienne;-) a ważę 62-63 kg,zalezy od pory dnia,więc od wagi miesiąc po porodzie czyli 61 kg urosłam:-( ale się nie dziwię jak jem późne kolacje i nie żaluję sobie ciasteczek...:zawstydzona/y: ;-)

Kreciku ja to się pod wszystkimi dziewczynkami podpisuje obiema łapkami,figurka jak ta lala :happy: pewnie nikt by nie powiedział nawet że niedawno urodziłaś synusia:happy: Olu teraz się nie nadaje ale uwierz ze jeszcze taką bluzeczkę będziesz nosić i to dumnie ;-) znam to z autopsji :-D

reklama
Oj Kreciuku, ja to takiej figury nawet przed ciaza nie mialam:no: Super wygladasz:tak:
Kociu, nawet nie chce pytac co za miejsce Mario wybral na ten plasterek;-) :-)

Do góry